Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro

Buchet cu Lalele si Freesii

482,00 lei
Nicio taxa

Buchetul contine: 

Standard:    32 lalele, 27 freesii, fundita, felicitare.

Deluxe:      40 lalele roz, 31 freesii, fundita, felicitare.

Premium:   48 lalele roz, 35 freesii , fundita, felicitare.

Dimensiune : Standard
Cantitate

Descoperă Buchet cu Lalele si Freesii de pe Fleurange.ro, o combinație splendidă care capturează esența și aroma primăverii. Acest buchet vibrant este compus din lalele colorate și freesii parfumate, creând un aranjament floral plin de viață și culoare, ideal pentru a aduce bucurie și prospețime în orice spațiu.

Lalelele, cu formele lor elegante și culorile lor variate, împreună cu freesii, cunoscute pentru parfumul lor dulce și intens, formează un buchet care nu doar că încântă vizual, dar și răsfață simțurile. Este cadoul perfect pentru a celebra ocazii speciale, pentru a oferi mulțumiri sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet persoanei iubite.

Fiecare buchet este aranjat cu grijă de florarii noștri experți, asigurându-se că floriile sunt proaspete și de cea mai bună calitate, astfel încât să își păstreze frumusețea și parfumul cât mai mult timp posibil. Buchet cu Lalele si Freesii este mai mult decât un simplu cadou; este o expresie de afecțiune și apreciere, o modalitate de a împărtăși frumusețea naturală a florilor cu cineva drag.

Comanda Buchet cu Lalele si Freesii de pe Fleurange.ro și lasă frumusețea și aroma florilor să vorbească în numele tău. Fie că este pentru a decora casa sau ca un gest de afecțiune pentru cineva special, acest buchet este alegerea perfectă pentru a aduce lumină și culoare în viața de zi cu zi.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-017

Fisa tehnica

Flori
Freesii
Lalele
Culoare
Alb
Galben
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet cu Lalele Roz si Albe

427,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:  20 lalele albe, 29 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     22 lalele albe, 33 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  24 lalele albe, 39 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Buchet Carla

781,00 lei

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.