Comanada rapid prin WhatsApp

Filtre active

Aranjamente Trandafiri

La Fleurange, Aranjamentele Florale cu Trandafiri sunt o expresie a rafinamentului și eleganței. Fiecare aranjament este o simfonie de culori și texturi, având în centru regalii trandafiri, cunoscuți pentru frumusețea și parfumul lor inconfundabil. Aceste creații sunt ideale pentru a aduce un strop de lux și rafinament oricărei ocazii din Baia Mare.

Fie că este vorba de un aranjament central pentru o masă festivă, decorul unei săli de evenimente sau un cadou sofisticat, trandafirii noștri sunt selectați pentru calitatea și frumusețea lor excepțională. Combinăm diferite soiuri și nuanțe pentru a crea aranjamente care să vorbească despre emoțiile și gândurile tale, fiecare aranjament fiind o poveste de dragoste și apreciere.

Vizitați florăria noastră online pentru a explora aranjamentele noastre cu trandafiri și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapida și atentă în Baia Mare. Garantăm că fiecare aranjament va ajunge la destinatar în condiții optime, gata să aducă un zâmbet și să impresioneze.

Filtrare dupa

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

  • 161,00 lei - 1.047,00 lei