Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Lalele Multicolor

327,00 lei
Nicio taxa

Buchet Lalele Multicolor conține: 35 lalele, beargrass, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Buchetul de Lalele Multicolor de la Fleurange.ro este o explozie de culoare și frumusețe, ideală pentru a aduce zâmbete și a îmbunătăți orice zi. Acest buchet vibrant este alcătuit din lalele multicolore, fiecare floare fiind un simbol al fericirii și primăverii.

Fiecare lalea din acest buchet aduce cu sine o nuanță unică, creând un efect vizual impresionant și bucurându-i pe cei care le primesc. Lalelele multicolore sunt alese pentru prospețimea și calitatea lor, asigurându-se că fiecare buchet este de cea mai bună calitate.

Buchetul de Lalele Multicolor este perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba de o aniversare, o sărbătoare specială sau pur și simplu pentru a aduce un strop de culoare în viața cuiva. Livrarea rapidă în Baia Mare îți permite să te bucuri de acest buchet special în doar 2-4 ore de la plasarea comenzii.

Comandă acum Buchetul de Lalele Multicolor de la Fleurange.ro și adu un strop de culoare și bucurie în viața cuiva drag. Este un mod minunat de a sărbători frumusețea și diversitatea primăverii, și de a aduce un zâmbet pe chipul cuiva special.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-004

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Număr flori
35
Culoare
Multicolor
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Lila and Red"

287,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

Aranjament Floral "Adorable"

372,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.