Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

 • Onomastica

  Florile si aranjamentele florale din aceasta colectie sunt dedicate sărbătoririi zilei numelui, oferind o selecție minunată de buchete florale și cadouri speciale.

  În această colecție, vei descoperi o varietate de buchete și aranjamente florale create pentru a aduce zâmbete și a face fiecare onomastică memorabilă. De la trandafiri parfumați la aranjamente colorate cu flori mixte, fiecare buchet este ales cu grijă pentru a celebra într-un mod unic această ocazie specială.

  Buchetele si aranjamentele noastre sunt perfecte pentru a exprima aprecierea și pentru a transmite urări calde cu ocazia sarbatoriri numelui. Fie că este pentru un membru al familiei, un prieten drag sau un coleg, vei găsi cadoul ideal pentru a arăta cât de mult îți pasă. La Fleurange.ro, ne pasionează să oferim flori proaspete și aranjamente impresionante, asigurându-ne că fiecare buchet este special și unic.

  Explorează categoria Onomastica și alege buchetul perfect pentru a sărbători ziua numelui cu stil și eleganță. Oferim livrare rapidă și de încredere în Baia Mare și împrejurimi, asigurându-ne că surpriza ta ajunge la timp pentru sărbătoarea onomastică.

 • Zile de Nastere

  Sărbătorește în stil cu colecția 'Zile de Nastere' de la Fleurange.ro, dedicată aducerii de zâmbete și bucurie în ziua specială.

  Descoperă o varietate impresionantă de buchete și aranjamente florale special concepute pentru a face fiecare zi de naștere memorabilă. Fiecare buchet este o operă de artă, combinând culori vii și flori proaspete pentru a crea un cadou perfect. Buchetele si aranjamentele noastre sunt alegerea ideală pentru a arăta apreciere și afecțiune.

  Oferă-le celor dragi un moment de neuitat cu un cadou floral deosebit. Explorând categoria 'Zile de Nastere', vei găsi opțiunea ideală pentru a exprima cele mai calde urări și sentimente. La Fleurange.ro, ne mândrim cu furnizarea de flori de cea mai bună calitate și cu livrarea promptă în Baia Mare și împrejurimi.

  Comandă acum și adu magia florilor în ziua de naștere a cuiva special.

 • Pentru Mama

  Colectia 'Pentru Mama' de la Fleurange.ro este un tribut adus celor mai importante femei din viețile noastre, mamele.

  Această colecție include o varietate de buchete și aranjamente florale, fiecare fiind un simbol al iubirii și recunoștinței pentru toate sacrificiile și dragostea necondiționată oferite de mame. Fiecare buchet este atent aranjat, reflectând eleganță, frumusețe și emoție.

  Colecția 'Pentru Mama' este perfectă pentru a-ți exprima aprecierea și a sărbători legătura unică pe care o ai cu mama ta. Fie că este pentru ziua ei, Ziua Mamei sau orice alt moment special, vei găsi buchetul ideal pentru a-i arăta cât de mult înseamnă ea pentru tine. La Fleurange.ro, ne dedicăm să oferim cele mai frumoase flori, garantând că fiecare buchet din colecția 'Pentru Mama' este special și memorabil. Explorează această colecție și alege buchetul perfect pentru a face ziua mamei tale cu adevărat specială.

 • Pentru Sotie

  Colecția 'Pentru Sotie' de la Fleurange.ro este creată special pentru a-ți exprima iubirea și aprecierea față de partenera ta de viață. În această categorie, găsești o gamă variată de buchete și aranjamente florale perfecte pentru a-i arăta sotiei tale cât de mult o prețuiești.

  De la trandafiri clasici care simbolizează dragostea eternă, la aranjamente florale moderne și inovatoare, fiecare alegere este o declarație de iubire și afecțiune. Fie că sărbătoriți o ocazie specială, un aniversar sau pur și simplu vrei să-i faci o surpriză plăcută, colecția 'Pentru Sotie' oferă o varietate de opțiuni pentru a-ți exprima sentimentele.

  Alege dintre buchetele noastre cu grijă selectate pentru a aduce zâmbetul pe buzele ei și a adăuga un strop de frumusețe și culoare în viața voastră. La Fleurange.ro, suntem dedicați să oferim cele mai frumoase flori și cele mai inovatoare aranjamente, asigurându-ne că fiecare cadou este memorabil și special. Vizitează categoria 'Pentru Sotie' și alege buchetul perfect pentru a-i arăta soției tale cât de mult înseamnă ea pentru tine.

 • Pentru Iubita

  Categoria 'Pentru Iubita' de la Fleurange.ro este destinată să celebreze dragostea și pasiune.

  Aici vei găsi o selecție de buchete și aranjamente florale special concepute pentru a exprima sentimentele tale de iubire. Fiecare buchet din această colecție este o declarație de afecțiune, creată cu flori proaspete și aranjate artistic pentru a impresiona și a aduce bucurie.

  De la trandafiri roșii, simbolul clasic al iubirii pasionale, la buchete delicate de lalele și frezii, fiecare are un mesaj unic de transmis. Această categorie este perfectă pentru a-ți surprinde iubita la ocazii speciale, cum ar fi aniversări, Valentine's Day sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet într-o zi obișnuită. Fiecare buchet este o expresie de apreciere și iubire, gândit să o facă să se simtă specială și iubită. La Fleurange.ro, ne mândrim cu furnizarea de flori de calitate superioară, asigurând că fiecare cadou livrat este perfect pentru a-ți exprima sentimentele. Vizitează categoria 'Pentru Iubita' și alege buchetul care să îi spună în modul cel mai frumos cât de mult o iubești.

 • Pentru Bunica

  Categoria 'Pentru Bunica' de la Fleurange.ro este un omagiu adus bunicilor noastre dragi, o colecție de buchete și aranjamente florale pline de căldură și afecțiune.

  Fiecare buchet din această categorie este ales cu gândul la modul special în care bunicii ne îmbogățesc viața. De la buchete clasice de trandafiri și crizanteme, la aranjamente florale colorate și vibrante, fiecare este un mod frumos de a spune 'Mulțumesc' și 'Te iubesc'.

  Buchetele din colecția 'Pentru Bunica' sunt perfecte pentru zile de naștere, sărbători sau orice moment în care vrei să-i arăți bunicii tale cât de mult înseamnă pentru tine. Alege din varietatea noastră pentru a aduce un zâmbet pe chipul bunicii și pentru a-i aduce un strop de bucurie. La Fleurange.ro, înțelegem importanța unui cadou ales cu dragoste pentru bunici. Fiecare buchet este pregătit cu cea mai mare atenție și livrat în condiții optime, pentru a asigura un moment de bucurie pură pentru bunica ta.

 • Cereri in Casatorie

  Descoperă colecția noastră specială de buchete și aranjamente florale dedicate pentru cereri în căsătorie, creată pentru a face din acest moment unul cu adevărat memorabil. Pe Fleurange.ro, înțelegem că propunerea ta este unul dintre cele mai importante și personale momente, motiv pentru care fiecare buchet este atent conceput pentru a adăuga o notă de magie și romantism propunerii tale.

  Fie că preferi un buchet clasic de trandafiri roșii, simbol al dragostei veșnice, sau dorești un aranjament mai modern și unic, colecția noastră "Cereri în Căsătorie" oferă o varietate de opțiuni pentru a se potrivi personalității și stilului tău unic. De la florile delicat parfumate până la cele cu culori vibrante, fiecare buchet este pregătit să impresioneze și să aducă un zâmbet de neuitat pe chipul partenerului tău.

  În plus, Fleurange.ro oferă servicii de consultanță personalizată pentru a te ajuta să alegi aranjamentul perfect care să completeze momentul propunerii tale. Împreună, putem crea un decor floral de vis care să însoțească cuvintele tale importante.

  Vizitează acum pagina noastră dedicată "Cereri în Căsătorie" și lasă-ne să te ajutăm să planifici o propunere de neuitat. Alege Fleurange.ro pentru flori care vorbesc despre dragostea ta, asigurându-te că momentul în care îți vei cere partenerul în căsătorie va fi la fel de special și frumos ca povestea voastră de iubire.

Filtre active

Aranjament Floral "Magical"

519,00 lei

Aranjamentul floral Magical contine: 5 trandafiri, 3 alstroemeria, 5 mini rosa, 2 garofite, 1 lisianthus, 2 hortensia, 3 garoafe, 1 vanda, 1 ruscus, 2 pistacia, 2 eucalipt, 5 bumbac,  Cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

Aranjament Floral "Madeleine"

304,00 lei

Aranjamentul Floral Madeleine contine: 3 achilea, 3 lotus, 1 calocephalus, 1 eucalipt, cordyline black, 1 brunia, 1 alstromeria, 1 leucospermum, 1 germini, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 garoafe,  Cutie catifea Fleurange

Ocazii Speciale

La Fleurange.ro, înțelegem că fiecare ocazie specială din viața dvs. este un capitol unic și memorabil. De aceea, am creat o colecție de buchete și aranjamente florale care să corespundă oricărui eveniment important: de la aniversări și zile de naștere, fiecare floare este aleasă pentru a transmite emoția potrivită și pentru a adăuga o notă de eleganță evenimentului dvs. din Baia Mare.

Cu o diversitate de stiluri, culori și mărimi, buchetele noastre sunt gândite să surprindă și să încânteze, să transmită respect sau dragoste, bucurie sau recunoștință. Serviciul nostru personalizat vă permite să adaptați buchetele la preferințele personale sau la tema evenimentului, asigurându-vă că florile vorbesc limba sentimentelor dvs. în cea mai pură formă.

Alegeți Fleurange.ro pentru florile ocaziilor speciale și bucurați-vă de serviciul nostru de livrare de încredere în Baia Mare, garantând că surpriza dvs. florală va ajunge la timp și va fi la fel de proaspătă și impresionantă ca momentul pe care îl sărbătoriți.