Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro

Buchet 35 Lalele

297,00 lei
Nicio taxa

Buchetul contine: 35 lalele, fundita.

Cantitate

Descoperă bucuria și frumusețea primăverii cu un Buchet de 35 Lalele de la Fleurange.ro. Acest buchet splendid este compus din lalele proaspete și colorate, simbolul perfect al reînnoirii și al speranței. Fiecare lalea este atent selecționată și aranjată într-un mod care să capteze esența vibrantă și energizantă a primăverii.

Lalelele sunt una dintre cele mai iubite flori, apreciate pentru simplitatea și eleganța lor naturală. Cu o gamă variată de culori, de la roșu pasional la galben strălucitor și roz delicat, buchetul de 35 lalele este un cadou ideal pentru oricine dorește să aducă un zâmbet și o rază de soare în viața celor dragi.

Perfect pentru orice ocazie, fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau pur și simplu un gest de apreciere, acest buchet va aduce cu siguranță fericire și culoare. De asemenea, este un mod minunat de a-ți împodobi propriul spațiu, adăugând o notă de prospețime și culoare oricărei încăperi.

Comandați acum Buchetul de 35 Lalele de pe Fleurange.ro și lasați frumusețea naturală a florilor să vorbească. Fiecare buchet este pregătit cu dragoste și grijă, asigurându-vă că veți primi cele mai proaspete și mai vibrante flori, direct la ușa dumneavoastră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-013

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Culoare
Rosu
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.