Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

 • Buchete Trandafiri Rosii

  Explorați colecția noastră de buchete trandafiri rosii de la Floraria Fleurange, simbolul clasic al dragostei și pasiunii. Fiecare buchet din categoria noastră este atent aranjat pentru a captura esența sentimentelor profunde. Trandafirii roșii, fie că sunt pentru o ocazie specială, fie pentru a oferi o surpriză neașteptată, sunt perfecți pentru a-ți exprima dragostea. Cu livrare disponibilă în Baia Mare, un buchet de trandafiri rosii este întotdeauna un gest frumos și memorabil.

 • Buchete Trandafiri Albi

  Descoperă frumusețea și simplitatea trandafirilor albi în colecția noastră de la Floraria Fleurange. Cunoscuți pentru simbolistica lor a purității și inocenței, trandafirii albi din categoria noastră sunt perfecti pentru a aduce un mesaj de respect, admirație sau dragoste pură. Fiecare buchet este aranjat cu grijă și măiestrie, garantând că vei transmite mesajul dorit cu eleganță și stil. Cu livrare disponibilă în Baia Mare, un buchet de trandafiri albi este alegerea ideală pentru nuntă, aniversări sau chiar pentru a aduce un zâmbet în mod neașteptat.

 • Buchete Trandafiri Roz

  Descoperă colecția noastră de trandafiri roz de la Floraria Fleurange, simbol al eleganței, admirației și afecțiunii. Fiecare buchet din această categorie este aranjat cu atenție, reflectând o combinație perfectă între frumusețe și emoție. Trandafirii roz sunt ideali pentru a exprima gratitudinea, admirația sau chiar dragostea începătoare. Oferă un cadou memorabil cu aceste flori delicate și impresionante, disponibile pentru livrare în Baia Mare și împrejurimi. Fie că este vorba de o aniversare, o ceremonie sau pur și simplu un gest de apreciere, trandafirii roz sunt întotdeauna alegerea perfectă.

 • Buchete Trandafiri...

  Trandafiri galbeni de la Floraria Fleurange, vei găsi buchete care iradiază bucurie și optimism. Trandafirii galbeni sunt simbolul prieteniei, al bucuriei și al căldurii, făcându-i alegerea perfectă pentru a transmite mesaje de mulțumire, felicitări sau pur și simplu pentru a împărtăși fericirea. Fiecare buchet este aranjat cu măiestrie, asigurând că trandafirii galbeni vor aduce un zâmbet oriunde ar fi trimiși. Ideal pentru zile de naștere, celebrări sau chiar ca un gest frumos fără ocazie specială, un buchet de trandafiri galbeni de la Fleurange este un mod splendid de a însenina ziua cuiva în Baia Mare și împrejurimi.

 • Buchete Trandafiri...

  Descoperă magia și frumusețea trandafirilor în culori mixte din colecția noastră de la Floraria Fleurange. Fiecare buchet combină nuanțe și texturi diverse, creând o simfonie de culori ce exprimă o varietate de emoții și sentimente. De la dragoste la apreciere, de la bucurie la gratitudine, trandafirii noștri în culori mixte sunt modul perfect de a transmite mesaje complexe. Ei sunt idealii pentru ocazii speciale sau pentru a aduce un zâmbet neașteptat, fiind un cadou memorabil ce aduce bucurie și culoare. Cu posibilitatea de livrare în Baia Mare și împrejurimi, un buchet de trandafiri în culori mixte de la Fleurange este alegerea perfectă pentru a lumina ziua cuiva.

Filtre active

Buchete Trandafiri

Buchete Trandafiri rămân cele mai apreciate, iar în floraria noastră online ele sunt disponibile într-o mare varietate de culori şi mărimi. Clasici sau romantici, impunători şi nobili, trandafirii se pot încadra în buchete de flori elegante, clasice sau în buchete romantice, tipul buchetului de trandafiri depinzând de persoana căreia dorim să i-l oferim şi de ocazia pe care dorim să o marcăm. De cele mai multe ori, trandafirii exprimă dragostea într-o formă desăvârşită. Arată-i persoanei dragi ceea ce simţi printr-un superb buchet de trandafiri și gestul tău nu va fi trecut cu vederea.

Comandă buchete de trandafiri cu livrare în 2-4 ore în Baia Mare și împrejurimi și lasă ca Fleurange să fie mesagerul sentimentelor tale printr-un simbol clasic al iubirii. Alege perfecțiunea fiecărui petal pentru a transmite un mesaj care va rămâne în inima cuiva pentru totdeauna.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Dimensiune

Dimensiune

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

 • 179,00 lei - 1.713,00 lei