Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Candyland"

275,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Cantitate

Buchetul Candyland de la Fleurange este o celebrare a culorilor și a veseliei. Acest buchet vibrant este compus dintr-o varietate de flori luminoase și colorate, fiecare adăugând o notă de bucurie și energie. Ideal pentru a aduce un zâmbet și a însenina orice moment, buchetul este perfect pentru orice ocazie care necesită un plus de culoare.

Nuanțele vibrante și designul plin de viață sunt contagioase, aducând o atmosferă pozitivă și energică. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament echilibrat și atrăgător. Buchetul Candyland este potrivit pentru zile de naștere, aniversări sau pur și simplu ca un gest de apreciere și grijă.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să aducă zâmbete și momente memorabile. Buchetul Candyland este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Candyland pentru a împărtăși bucuria culorilor vibrante și a aduce un strop de lumină și veselie în viața cuiva special.

In Baia Mare, floraria noastra online este gata sa livreze buchete extraordinare la usa ta in 2-4 ore. Exprima-ti afectiunea sau recunostinta cu florile noastre si lasa magia sa se intample.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-010

Fisa tehnica

Flori
Cymbidium
Garoafe
Genista
Lalele
Lisianthus
Pampas
Pistacia
Solidago
Trandafiri
Culoare
Roz
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

Buchet "Delice"

261,00 lei

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Misterul Toamnei"

364,00 lei

Buchetul Misterul Toamnei conține: 3 dovleci ornamentali, 5 ciupercute, 5 dahlia, 2 eucalipt, 3 trandafiri, 3 mini rosa, 7 cordyline black, 1 brunia, 1 leucospermum, 1 brasica, 1 hortensia, 1 vanda, ambalaj, fundita.

Buchet "Delice"

261,00 lei

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.