Comanada rapid prin WhatsApp

1. Instrucțiuni de plată

La Fleurange, facem totul pentru ca întreaga experiență sa fie de excepție și fiecare client și beneficiar al produselor noastre sa se bucure în urma gestului de a oferi flori, cadouri, atenții, etc.

Avem grijă ca și întregul proces de comandă să fie simplu și eficient, iar plata să se desfășoare rapid, în condiții de siguranța.

Buchetele și aranjamentele create de noi pot fi plătite prin modalitatea de plata preferata de clientul nostru, care poate alege una dintre modalitățile de plata disponibile. 

2. Plata la sediul  S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L (Plata Offline)

Comanda dvs. poate fi achitată la sediul nostru situat în Baia Mare B-dul Traian Nr. 7 (lângă Ursus), numerar sau cu cardul bancar.

3. Plata online cu ajutorul cardului 

Este cea mai simplă metodă de plată, se realizează online și este disponibilă tuturor clienților care posedă un card de credit sau debit: Visa, Mastercard.

4. Prin transfer bancar/ordin de plată sau prin depunere de numerar in contul deschis la Banca Transilvania, pe numele S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.-D.

Cont IBAN:

RO69BTRLRONCRT0425075501 LEI

RO69BTRLRONCRT0425075501 EURO

După depunere, ne poți trimite OP-ul sau chitanța pe e-mail, la adresa: contact@fleurange.ro.
Comanda ta va fi prelucrata după confirmarea încasării plații.

5. Plăți online securizate

Plata on-line de pe platforma www.fleurange.ro este o aplicație informatică bancară securizată, accesibilă prin conexiunea la internet.

Accesarea platformei de plată on-line de pe platforma www.fleurange.ro este destinată doar utilizatorilor noi care fac o comandă online pe platforma www.fleurange.ro și clienților care au încheiat în prealabil un contract de vânzare-cumpărare (vezi termeni și condiții de utilizare a platformei) a produselor și serviciilor oferite de S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L., prin procesul de înregistrare client. Accesarea platformei de plată online și efectuarea plății se va realiza automat la finalizarea unui process de comandă.

Pentru efectuarea plății on-line a produselor și serviciilor oferite de S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. utilizatorul va introduce datele de card: număr card, nume prenume titular (așa cum apare pe card), data expirării, cod CVV (codul din 3 cifre aflat pe verso-ul cardului).

6. Note de informare despre plăți

Sunteți de acord și înțelegeți că dumneavoastră sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității datelor introduse asociate utilizării de către dumneavoastră a platformei de plată on-line de pe platforma www.fleurange.ro și pentru luarea tuturor măsurilor rezonabile de a păstra confidențialitatea acestor informații.

Plata produselor și/sau serviciilor contractate de client se efectuează anterior expedierii/prestării acestora, respectiv la momentul procesului de finalizare comanda.

Expedierea și/sau prestarea serviciilor cumpărate de pe platforma www.fleurange.ro se realizează de către personalul S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. care îşi exercită profesia în cadrul acestei societăți, doar ulterior înregistrării plății.

Sumele achitate prin aplicația de plăți on-line de pe platforma www.fleurange.ro se restituie doar în cazul rezilierii contractului de vânzare-cumpărare sau la cererea de retur a clientului în termenul legal de 14 zile și doar în condițiile expuse în pagina Livrare și retur de pe platforma fleurange.ro, pentru produsele neperisabile.

Nicio plată nu poate fi revocată, având în vedere faptul că este întemeiată pe un contract de vânzare-cumpărare asumat de client în procesul de comandă, prin bifarea căsuței de acceptare a termenilor și condițiilor utilizării platformei. Excepție fac doar plățile pentru care livrarea produselor sau executarea serviciilor nu este posibilă din motive interne (ex. lipsa produselor pe stoc), sume care se restituie integral și de îndată ce personalul S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. care își exercită profesia în cadrul acestei societăți procesează comanda clientului. 

Orice contestații legate de plățile efectuate prin aplicația de plăți on-line de pe platforma www.fleurange.ro sunt supuse regulilor de arbitraj şi regulilor de procedură prevăzute de lege.

Prin procesul de comandă clientul este înștiințat și își exprimă acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. în timpul executării contractului (cât timp rămâne client pe platforma fleurange.ro și are un cont de client). Prin prelucrarea datelor cu caracter personal se înțelege atât cele în format material (pe suport de hârtie, print, etc), cât și digital.