Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Lalele si Irisi

258,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Lalele si Irisi conține: 22 lalele, 7 irisi, ambalaj.

Cantitate

Buchetul cu Lalele și Irisi de la Fleurange este o combinație elegantă de frumusețe și culoare. Acest aranjament floral îmbină lalelele delicate cu irișii plini de stil, creând un efect vizual impresionant. Ideal pentru a adăuga un strop de rafinament și culoare în orice ocazie, fie că este vorba de un eveniment special sau de decorarea unui spațiu.

Nuanțele vii ale irișilor împreună cu eleganța lalelelor fac din acest buchet o alegere perfectă pentru orice moment care necesită un plus de stil și sofisticare. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura prospetime și durabilitate. Buchetul cu Lalele și Irisi este potrivit pentru a exprima apreciere și admirație, aducând un zâmbet și lumină.

La Fleurange, ne dedicăm creării de aranjamente florale unice și memorabile. Buchetul cu Lalele și Irisi este pregătit cu atenție și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul cu Lalele și Irisi pentru a adăuga o notă de eleganță și culoare vibrantă în viața cuiva special.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

Comandă online buchetul perfect de la florăria noastră din Baia Mare și beneficiază de livrare rapidă la domiciliu, în doar câteva ore,

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-016

Fisa tehnica

Flori
Iris
Lalele
Culoare
Multicolor
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Delice"

261,00 lei

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.

Buchet "Smile"

264,00 lei

Buchet Smile conține: 3 dahlii, 3 trandafiri, 1 brasica, 2 alstromeria, 3 garoafe, 1 crin, 2 eucalipt, 1 solidago, 1 lisianthus, 7 cordyline black, ½ pampas, ambalaj, fundita.