Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Lalele “Emozia”

297,00 lei
Nicio taxa

Buchetul lalele “Emozia” contine: 35 lalele, ambalaj, fundita.

Cantitate

Lasă-te cucerit de Buchetul Emozia cu lalele colorate. Un gest de afecțiune unic, disponibil pe Fleurange.ro.

Buchetul "Emozia" cu lalele de la Fleurange.ro este o expresie vibrantă a sentimentelor tale, perfectă pentru a aduce un zâmbet și a încălzi inima cuiva special. Fiecare lalea a fost atent aleasă pentru a compune un aranjament floral care să emane căldură, frumusețe și prospețime.

Compus din lalele în culori vii și pline de viață, Buchetul "Emozia" este simbolul perfect al primăverii și al reînnoirii. Lalelele, cu formele lor elegante și culorile lor luminoase, sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a aduce bucurie și optimism, făcând din acest buchet cadoul ideal pentru orice ocazie.

Fie că sărbătorești o zi de naștere, un aniversar, sau pur și simplu vrei să arăți recunoștință și afecțiune, Buchetul "Emozia" este alegerea perfectă. Este, de asemenea, un mod minunat de a saluta venirea primăverii în casa ta sau de a adăuga un strop de culoare și frumusețe naturală în orice spațiu.

Comandați Buchetul "Emozia" de pe Fleurange.ro și bucurați-vă de calitatea excepțională a florilor noastre, garantată să aducă un moment de pură fericire și satisfacție. Fiecare buchet este pregătit cu grijă și livrat cu promptitudine, asigurându-se că mesajul tău de dragoste și apreciere este transmis în cel mai frumos mod posibil.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-012

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Culoare
Rosu
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.