Comanada rapid prin WhatsApp

Informatii generale

Magazinul online www.fleurange.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.fleurange.ro, proprietatea companiei S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul - persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L., in calitate de vanzator si un consumator - cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L., utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa ca functionalitate in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii pe e-mail a mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail contact@fleurange.ro / comenzi@fleurange.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.

VANZATOR: S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. cu sediul in Localitatea Baia Mare, Bulevardul Traian Nr.7, Judet Maramures, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/1945/2017 si avand C.I.F.: 38546205 nr. telefon: 0770.215.176, denumita in continuare S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.fleurange.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: intreaga platforma web apartinand  S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. care se afla la adresa www.fleurange.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. In magazinul online S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.  sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. aferente orasului selectat de catre vizitator. In functie de disponibilitate, produsele putand avea mai multe statusuri.

BUNURI: Produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 7 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.fleurange.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic  sau electronic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport/operator clienti/comenzi S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. . 

CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. pentru prima data si care necesita o inregistrare a unui cont de client pee platforma detinuta de S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L..

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul 8:00 - 18:00, sambata in intervalul 8:00 – 15:00.

Comenzile plasate in zilele de duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau validare electronica.

Validarea electronica reprezinta verificarea si confirmarea platii online cu cardul bancare si implicit verificare intregilor date de identificare a clientului si a adresei acestuia de expediere.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii suficient de complete cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge posibilitatea finalizarii comenzii online. Continutul publicat in magazinul online Fleurange.ro are caracter orientativ dar cat mai exact posibil si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea NU s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L., in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor pot fi actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

  • pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
  • in limitele stocurilor disponibile. S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin.

S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online Fleurange.ro se face in momentul interactiunii, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail comenzi@fleurange.ro si/sau telefonic la 0770.215.176.

S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila si/sau incompleta.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

  • Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. - datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
  • Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;
  • Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;
  • Livrarea prin curier/mijloacele de transport Fleurange.ro  nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);
  • Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti aici.

In magazinul online Fleurange.ro  produsele sunt afisate cu mai multe tipuri de disponibilitate, in functie de care produsele pot fi comandate online sau rezervate in magazine.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, Fleurange.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

De asemenea, unele facilitati, puse la dispozitia clientilor in magazinul online, cum ar fi modalitatile de livrare si plata, pot fi conditionate/restrictionate in functie de alte conditii ce tin de stoc si metode specifice de livrare.

Din motive intemeiate, ce tin de prejudicii aduse companiei, Fleurange.ro poate restrictiona accesul unor clienti la anumite facilitati puse la dispozitie in magazinul online, cum ar fi modalitatile de plata si livrare. Pentru mai multe detalii specifice, ce tin de motivele care au dus la luarea acestor masuri, clientii in cauza se pot adresa serviciului de Asistență pentru clienti.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului Fleurange.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile proprii (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care Fleurange.ro confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere.  Fleurange.ro  nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, Fleurange.ro  nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania S.C. FLEURANGE EVENTS S.R.L. nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

Fleurange.ro nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

Fleurange.ro  isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. Fleurange.ro  isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

  • sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;
  • sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre Fleurange.ro

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.fleurange.ro . De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Termeni remarketing

In paginile website-ului www.fleurange.ro prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Fleurange.ro pentru a oferi anunturi de promovare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului www.fleurange.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului Fleurange.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului Fleurange.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor folosind site-ul de aici [link politica cookie].

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare ale coletului

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor daca este cazul si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.fleurange.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, Fleurange.ro nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

Fleurange.ro va transmite clientului factura aferenta comenzii, in format electronic, disponibila online in “Contul clientului” si la cerere in format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

In cazul in care factura nu este disponibila in contul clientului, in maximum 48 de ore de la primirea bunurilor, acesta este rugat sa trimita o sesizare pe adresa de e-mail comenzi@fleurange.ro .

Produse:

Fotografiile disponibile pe site-ul Fleurange.ro au scop informativ. In anumite situatii, nuantele florilor din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate pe site, in functie de disponibilitate, sezonalitate si stocul disponibil.

De asemenea, marimea, forma si culoarea cosurilor,  a vaselor si cutiilor care formeaza aranjamentele poate fi diferita de marimea, forma si culoarea cosurilor,  a vaselor si cutiilor care formeaza aranjamentele disponibile pe Site.

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport Fleurange.ro catre Cumparator sau in sistem de Rezervare in magazin, conform alegerii Clientului.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier sau personalul Fleurange.ro.

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.