Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro
    Buchet de 35 Lalele | Primăvara în Inima Ta | Fleurange.ro

Buchet cu Lalele Roz si Albe

427,00 lei
Nicio taxa

Buchetul contine: 

Standard:  20 lalele albe, 29 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     22 lalele albe, 33 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  24 lalele albe, 39 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Dimensiune : Standard
Cantitate

Descoperă buchetul cu Lalele Roz și Albe de pe Fleurange.ro, o combinație perfectă de frumusețe, delicatețe și grație. Acest buchet este alegerea ideală pentru a aduce zâmbete și pentru a împărtăși sentimente de bucurie și apreciere. Fiecare lalea roz și albă a fost atent selecționată și aranjată pentru a crea un aranjament floral care emanează prospețime și eleganță.

Lalelele roz simbolizează afecțiunea și căldura, în timp ce lalelele albe transmit puritate și pace, făcând din acest buchet un cadou ideal pentru o varietate de ocazii, de la zile de naștere și aniversări, până la gesturi de mulțumire sau chiar ca un simplu mod de a spune „mă gândesc la tine”.

Fie că vrei să aduci un strop de primăvară în casa cuiva sau să faci o surpriză plăcută unei persoane dragi, Buchetul cu Lalele Roz și Albe de la Fleurange.ro este opțiunea perfectă. Oferă-l pentru a celebra momente speciale sau pur și simplu pentru a adăuga o notă de culoare și frumusețe în viața de zi cu zi.

Comanda acum pe Fleurange.ro și lasă frumusețea naturală a lalelelor roz și albe să vorbească în numele tău. Asigurăm livrare rapidă și flori de cea mai bună calitate, pentru ca mesajul tău de afecțiune să ajungă în cele mai bune condiții.

Afla aici mai multe informatii despre lalele: https://ro.wikipedia.org/wiki/Lalea

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-015

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Culoare
Rosu
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: