Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

  • Flori de Primavara

    Bucurați-vă de primul sărut al soarelui cu colecția noastră de "Flori de Primăvară" de la Fleurange.ro. Aducem în Baia Mare esența primăverii prin buchetele noastre care strălucesc cu noua viață și culori vibrante. De la nobilele lalele la grădinițele pline de frezii parfumate, fiecare creație este o odă dedicată acestei anotimpuri pline de speranță.

    Celebrează renașterea naturii și bucură-te de prospetimea florilor de primăvară, fie că dorești să adaugi o pată de culoare în casa ta sau să surprinzi pe cineva drag cu un gest dulce și colorat. Cu Fleurange.ro, fiecare zi poate fi o sărbătoare a frumuseții și a reînnoirii.

Filtre active

Buchet Carla

731,00 lei

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Aranjament Floral "Beautiful"

311,00 lei

Aranjamentul Floral Beautiful contine: 3 lalele, 1 bujor, 1 gypsophila, 1 pistacia, 3 zambile, 5 ranunculus, 1 garofita, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 trandafir, 3 garoafe, 1 vanda, cutie catifea Fleurange.

Buchet "Paeonia Love"

340,00 lei

Buchetul Paeonia Love contine: 3 hortensii, 3 bujori, 2 lisianthus, 2 mini rosa, 2 eryngium, 5 black cordyline, 3 pistacia, ambalaj, fundita.

The Peony Box

282,00 lei

Aranjamentul The Peony Box contine: 11 bujori roz, 1 lisianthus, 1 eucalipt, fundita, cutie catifea Fleurange.

Flori de Sezon

În inima oricărui sezon se află un buchet de flori de la Fleurange.ro, cea mai pasionată florărie din Baia Mare. Colecția noastră de "Flori de Sezon" este special selectată pentru a reflecta nu doar frumusețea, ci și spiritul timpului. Fiecare petală este adusă la viață de mâini pricepute și gânduri atente, asigurându-vă că fiecare aranjament spune o poveste unică.

Primăvara, ne lăsăm inspirați de reînnoirea naturii, oferind buchete ce îmbină delicatețea lalelelor cu vitalitatea narciselor. Vara, culorile vibrante ale crizantemelor și freziilor aduc un omagiu zilelor însorite și serilor lungi. Toamna, tonurile pământii și texturile bogate ale crizantemelor și asterilor adaugă o notă de eleganță oricărui spațiu. Iarna, euforbia și iasomia creează un contrast splendid cu zăpada, aducând căldură și culoare chiar și în cele mai reci zile.

Vizitează categoria "Flori de Sezon" și alege aranjamentul perfect pentru tine sau pentru a face un cadou de neuitat. Fiecare comandă vine cu promisiunea calității și a unui serviciu de livrare fiabil, asigurându-te că frumusețea sezonului ajunge la timp, oriunde în Baia Mare.

Filtrare dupa

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

  • 270,00 lei - 870,00 lei