Comanada rapid prin WhatsApp

Filtre active

Aranjament Floral "Magical"

519,00 lei

Aranjamentul floral Magical contine: 5 trandafiri, 3 alstroemeria, 5 mini rosa, 2 garofite, 1 lisianthus, 2 hortensia, 3 garoafe, 1 vanda, 1 ruscus, 2 pistacia, 2 eucalipt, 5 bumbac,  Cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Madeleine"

304,00 lei

Aranjamentul Floral Madeleine contine: 3 achilea, 3 lotus, 1 calocephalus, 1 eucalipt, cordyline black, 1 brunia, 1 alstromeria, 1 leucospermum, 1 germini, 3 mini-rosa, 3 trandafiri, 3 garoafe,  Cutie catifea Fleurange

Pentru Bunica

Categoria 'Pentru Bunica' de la Fleurange.ro este un omagiu adus bunicilor noastre dragi, o colecție de buchete și aranjamente florale pline de căldură și afecțiune.

Fiecare buchet din această categorie este ales cu gândul la modul special în care bunicii ne îmbogățesc viața. De la buchete clasice de trandafiri și crizanteme, la aranjamente florale colorate și vibrante, fiecare este un mod frumos de a spune 'Mulțumesc' și 'Te iubesc'.

Buchetele din colecția 'Pentru Bunica' sunt perfecte pentru zile de naștere, sărbători sau orice moment în care vrei să-i arăți bunicii tale cât de mult înseamnă pentru tine. Alege din varietatea noastră pentru a aduce un zâmbet pe chipul bunicii și pentru a-i aduce un strop de bucurie. La Fleurange.ro, înțelegem importanța unui cadou ales cu dragoste pentru bunici. Fiecare buchet este pregătit cu cea mai mare atenție și livrat în condiții optime, pentru a asigura un moment de bucurie pură pentru bunica ta.