Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

 • Cupole Trandafiri...

  Cupolele cu Trandafiri Criogenati sunt o expresie a eleganței atemporale și a iubirii care durează o eternitate. Aceste trandafiri, prelucrați prin tehnica criogenării pentru a-și păstra frumusețea ani de zile, sunt prezentati în cupole de sticlă elegante, creând astfel un simbol al rafinamentului și dragostei veșnice.

  Fiecare cupola este o operă de artă, ideală pentru a adăuga un accent deosebit oricărui spațiu sau pentru a fi oferită ca un cadou unic și memorabil. De la aniversări la propuneri de căsătorie sau chiar ca un gest de apreciere, aceste cupole cu trandafiri criogenati sunt alegerea perfectă pentru a exprima emoții profunde și durabile.

  Vizitați floraria noastră online pentru a explora gama noastră de cupole cu trandafiri criogenati și beneficiați de serviciul nostru de livrare atentă și promptă în Baia Mare. Fiecare cupola este ambalată cu grijă, asigurând că ajunge în condiții perfecte, gata să aducă un strop de magie și frumusețe veșnică.

 • Aranjamente Flori...

  Aranjamente cu Flori Stabilizate oferă soluția perfectă pentru cei care caută frumusețea florilor cu o durată de viață extinsă. Aceste flori sunt tratate printr-un proces special care le permite să își păstreze aspectul proaspăt și culorile vibrante pentru ani de zile, fără necesitatea apei sau îngrijirii regulate.

  Fiecare aranjament este o expresie a rafinamentului și atenției la detalii, fiind perfect pentru decoruri de interior, cadouri speciale sau chiar ca element central în evenimente. Varietatea de flori stabilizate din colecția noastră permite crearea de aranjamente unice și personalizate, adaptate pentru orice stil și preferință.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege aranjamentul de flori stabilizate ideal și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și atentă în Baia Mare. Fiecare comandă este tratată cu cea mai mare grijă, asigurând că aranjamentele ajung în condiții optime, gata să aducă un strop de frumusețe durabilă și eleganță.

Filtre active

Criogenate

Flori Criogenate de la Fleurange reprezintă esența frumuseții durabile. Aceste flori, tratate printr-un proces special de criogenare, își păstrează aspectul proaspăt și culorile vii pentru o perioadă îndelungată, fără necesitatea apei sau a întreținerii regulate. Fiecare floare criogenată este un simbol al rafinamentului și al eleganței atemporale, fiind alegerea ideală pentru decoruri de interior, cadouri speciale sau chiar ca un element central în evenimente.

De la trandafiri criogenati până la buchete mixte, colecția noastră oferă o varietate de opțiuni pentru a se potrivi oricărui gust și spațiu. Aceste flori sunt atât un tribut adus frumuseții naturale, cât și o soluție practică pentru cei care doresc un decor floral de lungă durată.

Vizitați florăria noastră online pentru a alege din gama noastră de flori criogenate și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și atentă în Baia Mare. Fiecare floare criogenată este ambalată cu grijă, asigurând că ajunge în condiții perfecte, gata să aducă un strop de frumusețe eternă în viața dumneavoastră. 

Filtrare dupa

Pret

Pret

 • 654,00 lei - 655,00 lei