Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

  • Buchete Funerare

    Buchete Funerare - Atunci cand vorbele nu pot exprima sentimentele, un buchet funerar ales cu grija poate transmite mesajul tau de condoleante. Fleurange din Baia Mare iti ofera buchete funerare delicate, pregatite cu respect pentru a aduce un omagiu cuvenit. Florile, simbol al frumusetii si efemeritatii, sunt alese cu atentie pentru a reflecta sentimentele de piosenie si respect. Suntem aici pentru a te ajuta sa alegi buchetul potrivit, asigurandu-ne ca fiecare comanda ajunge la destinatie cu rapiditate si discretie.

  • Aranjamente Funerare

    Aranjamente Funerare - In momentele de doliu, un aranjament funerar poate reflecta profund respectul si sentimentele tale. Fleurange Baia Mare vine in sprijinul tau cu o colectie de aranjamente funerare, de la coroane si jerbe, pana la buchete si compozitii florale realizate cu cea mai mare grija. Fiecare floare este aleasa pentru a crea un tribut demn si adecvat, oferindu-ti posibilitatea de a aduce un omagiu memorabil. Ne angajam sa livram fiecare comanda cu discretie si sensibilitate, asigurandu-te ca gestul tau de adio este unul memorabil.

Filtre active

Coroana Funerara "Omagiu"

502,00 lei

Coroana Funerara OMAGIU conține: 2 crini, 1 anthurium, 4 trandafiri, 4 freesii, 2 chamelaucium, 2 santini, 3 lisianthus, 3 hypericum, 4 garoafe, 4 pistacia, eucalipt, cadru.

Aranjament Funerar Inima

631,00 lei

Aranjament Funerar Inima conține: 10 mini gerbera, 10 Sweet Williams, 7 black cordyline, 5 mini-rose, 16 garoafe, 6 cale, eucalipt, 5 pistacia, beargrass, tilandsia, mesaj funerar, cadru. 

Jerba Funerara "In Loving Memory"

277,00 lei

Jerba Funerara In Loving Memory conține: 4 germini, 1 alstroemeria, 2 trandafiri, 1 chrysanthema, 2 garofite, 1 mini-rosa, eucalipt, 2 black cordyline, 2 freesii, 1 bujor, 4 mini cymbidium, 1 lisianthus, 3 pistacia, cadru.

Funerar

Aranjamente Funerare - In acele momente grele, cand cuvintele sunt de prisos, lasa florile sa vorbeasca. Fleurange din Baia Mare vine in intampinarea nevoilor tale cu aranjamente funerare elegante, care transmit respect si compasiune. Coroane, jerbe si buchete funerare sunt pregatite cu delicatete si atentie la detalii, asigurand o prezentare demna pentru ultimul omagiu. Fiecare comanda este tratata cu maxima seriozitate, livrata discret si prompt in Baia Mare si imprejurimi.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

  • 260,00 lei - 751,00 lei