Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Carla

731,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Carla conține: 3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita.

Cantitate

Spectaculos și opulent, acest buchet care conține hortensia mov pal, matthiola mov, trandafiri mov, trandafiri albi, bujori albi, ranunculus roz și eucalipt, te lasă fără cuvinte, datorită frumuseții florilor și ambalajului surprinzător. Alege buchetul perfect pentru persoana specială din viața ta, pentru o prietenă dragă sau o parteneră de afaceri. Efectul de ”wow” este garantat!

Buchetul Carla contine:  3 hortensii, 6 matthiola, 17 trandafiri, 9 bujori, 5 ranunculus, 4 eucalipt, ambalaj, fundita, felicitare.

Mod de îngrijire:

Dacă buchetul are ambalaj în partea de jos, acesta se îndepardează. Următorul pas este tăierea tijelor oblic și se pune buchetul în apă rece.  Apa va fi schimbată la două zile, repetându-se procedura. Este foarte important ca frunzele și petalele să nu ajungă în apă. Aveți grijă ca buchetul să nu fie poziționat lângă surse de căldură precum caloriferul sau lângă odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. 

FLE-01-01-007

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Matthiola
Ranunculus
Trandafiri

4 alte produse in aceeasi categorie: