Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

 • Buchete Trandafiri

  Buchete Trandafiri rămân cele mai apreciate, iar în floraria noastră online ele sunt disponibile într-o mare varietate de culori şi mărimi. Clasici sau romantici, impunători şi nobili, trandafirii se pot încadra în buchete de flori elegante, clasice sau în buchete romantice, tipul buchetului de trandafiri depinzând de persoana căreia dorim să i-l oferim şi de ocazia pe care dorim să o marcăm. De cele mai multe ori, trandafirii exprimă dragostea într-o formă desăvârşită. Arată-i persoanei dragi ceea ce simţi printr-un superb buchet de trandafiri și gestul tău nu va fi trecut cu vederea.

  Comandă buchete de trandafiri cu livrare în 2-4 ore în Baia Mare și împrejurimi și lasă ca Fleurange să fie mesagerul sentimentelor tale printr-un simbol clasic al iubirii. Alege perfecțiunea fiecărui petal pentru a transmite un mesaj care va rămâne în inima cuiva pentru totdeauna.

 • Buchete Mixte

  Diversitatea florilor se întâlnește în subcategoria noastră de Buchete Mixte, unde fiecare aranjament este o simfonie de culori și parfumuri. Creat cu măiestrie pentru a aduce în prim-plan frumusețea diversității, fiecare buchet mixt de la Fleurange este gândit să surprindă și să încânte. Indiferent de ocazie, fie că este vorba de o sărbătoare, un gest de mulțumire sau o surpriză spontană, un buchet mixt este alegerea perfectă pentru a exprima o gamă largă de sentimente. Alege din colecția noastră variată și lasă florile să vorbească pentru tine. Cu Fleurange, poți comanda online simplu și rapid, beneficiind de livrare în Baia Mare în doar 2-4 ore.

 • Buchete Lalele

  Când primăvara își face simțită prezența, lalelele încep să fluture ca niște flori într-un dans plin de culoare. Fleurange sărbătorește acest sezon de înnoire cu o selecție minunată de Buchete Lalele, aducând o bucurie simplă și pură în fiecare casă din Baia Mare. Fiecare buchet este o declarație de eleganță și prospețime, ideală pentru a celebra o varietate de ocazii speciale sau pentru a adăuga un strop de culoare vieții de zi cu zi.

  Elegant și vesel, un buchet de lalele este un mod clasic de a transmite sentimente de recunoștință, entuziasm sau pur și simplu de a împărtăși frumusețea naturală. În florăria noastră online, descoperiți buchete de lalele disponibile într-o paletă largă de culori, de la tonuri subtile de pastel la nuanțe vibrante, fiecare aranjament fiind gata să încânte și să inspire.

  Alegeți să oferiți un simbol al primăverii și al optimismului; comandați un buchet de lalele astăzi și beneficiați de serviciul nostru de livrare de încredere și rapidă în Baia Mare, asigurându-vă că fiecare petală ajunge la destinație în condiții perfecte.

 • Buchete Hortensii

  Buchete Hortensii - Hortensiile noastre, cunoscute pentru capetele lor florale mari și culorile lor captivante, sunt alese cu grijă pentru a crea buchete ce transmit rafinament și distincție. Fiecare buchet este o declarație de eleganță, ideală pentru a completa orice decor sau pentru a oferi un cadou deosebit. La Fleurange în Baia Mare, ne mândrim cu selecția noastră de hortensii de cea mai bună calitate, garantând că fiecare livrare va aduce un zâmbet de admirație. Vizitează-ne online și lasă frumusețea hortensiilor să vorbească în numele tău.

 • Buchete Frezii

  Frezia, cu parfumul său dulce și aspectul rafinat, este vedeta colecției noastre de Buchete Frezii. Fleurange aduce în Baia Mare această floare încântătoare, ideală pentru a transmite un mesaj de puritate, încredere și grație. Fiecare buchet este meticulos aranjat pentru a reflecta frumusețea și finețea freziilor, transformând orice moment într-o amintire parfumată.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege buchetul ideal de frezii și beneficiați de serviciul nostru de livrare promptă și eficientă în Baia Mare, garantând că frumusețea freziilor ajunge la ușa dvs. cu prospețimea și aroma intactă.

 • Buchete Lisianthus

  În colecția noastră de Buchete Lisianthus de la Fleurange, aceste flori grațioase sunt vedetele. Fiecare buchet este o expresie a sofisticării și a gustului rafinat, ideal pentru a adăuga un strop de frumusețe discretă oricărei ocazii în Baia Mare.

  Buchetele noastre de Lisianthus sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Aceste flori sunt adorate pentru petalele lor delicate și pentru durata lungă de viață, fiind un cadou perfect pentru a arăta apreciere, admirație sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege buchetul ideal de Lisianthus și bucurați-vă de serviciul nostru de livrare promptă și atentă în Baia Mare. Fiecare comandă este tratată cu cea mai mare grijă, asigurând că buchetele de Lisianthus ajung la destinație proaspete și gata să aducă bucurie și rafinament.

 • Buchete Bujori

  Bujorii, cu petalele lor voluptuoase și parfumul îmbătător, sunt esența opulenței în colecția noastră de Buchete Bujori de la Fleurange. Aceste flori magnifice sunt un simbol al prosperității și romantismului, fiind alegerea perfectă pentru orice ocazie specială în Baia Mare. Fiecare buchet de bujori este meticulos aranjat pentru a evidenția frumusețea luxuriantă și culorile vibrante ale acestor flori remarcabile.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege buchetul perfect de bujori și beneficiați de serviciul nostru de livrare eficient și atent în Baia Mare. Fiecare comandă este tratată cu cea mai mare grijă, asigurând că buchetele de bujori ajung la destinație în condiții optime, gata să impresioneze și să aducă un zâmbet.

Filtre active

Colorful Bouquet

295,00 lei

Buchetul conține: eucalipt, 5 trandafiri , 2 mini-rose, 3 lisianthus, 5 alstroemelia,  ambalaj, fundita, felicitare cadou.

Buchete Flori

Buchete de Flori de la Fleurange.ro oferă o selecție impresionantă de aranjamente florale, fiecare creat pentru a aduce un zâmbet și a îmbogăți orice ocazie specială.

De la buchete clasice de trandafiri, perfecte pentru exprimarea dragostei și pasiunii, la aranjamente moderne cu flori exotice pentru a impresiona și a aduce un suflu de originalitate, avem ceva special pentru fiecare moment. Fiecare buchet este creat cu grijă și atenție la detalii, asigurându-ne că fiecare floare contribuie la un ansamblu armonios și impactant.

Oferim o varietate de dimensiuni și combinații de culori, astfel încât să poți găsi buchetul perfect de flori care să se potrivească stilului și preferințelor tale. De la delicate buchete de lalele și frezii, la impresionante aranjamente de orhidee și crizanteme, fiecare buchet de flori este gândit să transmită un mesaj unic.

Alege din colecția noastră de Buchete de Flori pentru a adăuga o notă de frumusețe și eleganță oricărui eveniment sau moment din viața ta. Fie că este vorba despre o aniversare, o zi de naștere, o cerere în căsătorie sau pur și simplu pentru a arăta aprecierea, la Fleurange.ro vei găsi buchetul perfect pentru a face momentul cu adevărat memorabil.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Dimensiune

Dimensiune

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

 • 120,00 lei - 1.713,00 lei