Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 40 Freezii Parfumate

439,00 lei
Nicio taxa

Buchetul contine: 40 freezii, eucalipt, beargrass, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul de 40 Freezii Parfumate de la Fleurange este o adevărată încântare pentru simțuri. Acest buchet elegant este alcătuit din 40 de freezii proaspete și parfumate, fiecare contribuind la un ansamblu de neuitat. Ideal pentru a adăuga un strop de culoare și parfum în orice ocazie, buchetul este perfect pentru a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru a aduce bucurie.

Nuanțele vii și aroma seducătoare a freeziilor transformă acest buchet într-un cadou memorabil. Fiecare floare este atent aleasă pentru a crea un aranjament armonios și plin de farmec. Buchetul de 40 Freezii Parfumate este potrivit pentru a exprima gânduri de apreciere și afecțiune, adăugând un strop de frumusețe și delicatețe.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să aducă zâmbete și momente plăcute. Buchetul de 40 Freezii Parfumate este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul de 40 Freezii Parfumate pentru a împărtăși frumusețea și parfumul naturii.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-03-001

Fisa tehnica

Flori
Freesii
Număr flori
33
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.