Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Aranjament Floral Adorable - Flori Mixte | Fleurange.ro
    Aranjament Floral Adorable - Flori Mixte | Fleurange.ro

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Cantitate

Descoperă frumusețea fermecătoare a Aranjamentului Floral Adorable, un buchet care exprimă grijă și afecțiune.

 

Acest aranjament floral este un amestec delicios de flori atent selecționate, fiecare contribuind la o apariție delicată și încântătoare. Paleta de culori pastelate și designul elegant îl fac perfect pentru orice spațiu, adăugând un strop de grație și sofisticare. Nu este doar un aranjament floral, este un gest sincer care exprimă sentimentele tale frumos.

 

Ideal pentru orice ocazie, fie că este o zi de naștere, un aniversar sau pur și simplu pentru că vrei, Aranjamentul Floral Adorable va aduce cu siguranță un zâmbet pe fața oricui. Este o modalitate gândită de a arăta dragostea și aprecierea ta, făcându-l un cadou memorabil care va fi prețuit.

 

La Fleurange.ro, ne mândrim cu crearea de aranjamente florale care captează esența emoțiilor tale. Cu livrare disponibilă în Baia Mare și împrejurimi, ne asigurăm că fiecare aranjament ajunge la destinație proaspăt și plin de viață. Comandă Aranjamentul Floral Adorable astăzi și lasă-ne să te ajutăm să îți exprimi sentimentele în cel mai frumos mod.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-029

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Bumbac
Gypsophila
Hortensia
Lisianthus
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Crem
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
35 x 35

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie: