Comanada rapid prin WhatsApp

Subcategorii

 • Aranjamente Trandafiri

  La Fleurange, Aranjamentele Florale cu Trandafiri sunt o expresie a rafinamentului și eleganței. Fiecare aranjament este o simfonie de culori și texturi, având în centru regalii trandafiri, cunoscuți pentru frumusețea și parfumul lor inconfundabil. Aceste creații sunt ideale pentru a aduce un strop de lux și rafinament oricărei ocazii din Baia Mare.

  Fie că este vorba de un aranjament central pentru o masă festivă, decorul unei săli de evenimente sau un cadou sofisticat, trandafirii noștri sunt selectați pentru calitatea și frumusețea lor excepțională. Combinăm diferite soiuri și nuanțe pentru a crea aranjamente care să vorbească despre emoțiile și gândurile tale, fiecare aranjament fiind o poveste de dragoste și apreciere.

  Vizitați florăria noastră online pentru a explora aranjamentele noastre cu trandafiri și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapida și atentă în Baia Mare. Garantăm că fiecare aranjament va ajunge la destinatar în condiții optime, gata să aducă un zâmbet și să impresioneze.

 • Aranjamente Flori Mixte

  La Fleurange, categoria Aranjamente Flori Mixte este un carnaval de culori și forme, fiecare aranjament fiind o declarație de bucurie și prospețime. Aceste compoziții florale sunt o combinație armonioasă de flori diverse, fiecare adăugând un caracter unic și o notă de frumusețe. De la bujori plini de culoare până la trandafiri eleganți, lalele vibrante și frezii parfumate, amestecul nostru de flori este perfect pentru a adăuga o notă de eleganță și originalitate oricărui eveniment din Baia Mare.

  Fie că este vorba de un eveniment corporate, o nuntă, o aniversare sau pur și simplu pentru a aduce un strop de natură în casa ta, aranjamentele noastre florale mixte sunt concepute pentru a se potrivi oricărei ocazii. Alege din paleta noastră largă de aranjamente și bucură-te de diversitatea și prospețimea florilor noastre.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege aranjamentul floral mixt perfect pentru dumneavoastră și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și profesională în Baia Mare, asigurând că fiecare aranjament ajunge la destinație în condiții optime, gata să încânte și să aducă zâmbete.

 • Aranjamente Dulciuri

  La Fleurange, categoria Aranjamente Dulciuri este o surpriză plăcută și inovativă. Combinăm dulciuri rafinate, precum bomboane de ciocolată și alte delicatese, cu elemente decorative, creând astfel cadouri unice și memorabile. Fiecare aranjament este meticulos conceput pentru a oferi o experiență vizuală și gustativă deosebită, fiind alegerea perfectă pentru orice ocazie specială în Baia Mare.

  Fie că doriți să impresionați într-o zi de naștere, să adăugați o notă de dulceață unei sărbători sau pur și simplu să faceți o surpriză plăcută cuiva drag, aranjamentele noastre dulciuri sunt un mod original și delicios de a exprima gândurile și sentimentele dumneavoastră.

  Vizitați florăria noastră online pentru a alege aranjamentul dulciuri perfect și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și atentă în Baia Mare. Garantăm că fiecare aranjament va ajunge la destinatar în condiții optime, gata să aducă zâmbete și momente dulci. Comanda online!

 • Aranjamente Plante

  La Fleurange, categoria Aranjamente Plante este o invitație de a aduce o parte din natură în spațiul dumneavoastră. Fiecare aranjament este creat cu grijă, combinând plante naturale care nu doar înfrumusețează, dar și purifică aerul. De la plante elegante de interior, cum ar fi orhideele și ferigile, până la compoziții mai robuste cu suculente și cactuși, avem opțiuni pentru orice gust și spațiu.

  Aceste aranjamente sunt perfecte pentru a adăuga un strop de verdeață și prospețime birourilor, caselor sau chiar ca un cadou deosebit pentru cineva drag în Baia Mare. Oferă un cadou care crește și aduce bucurie zilnică.

  Vizitați floraria noastră online pentru a alege aranjamentul de plante ideal și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și atentă în Baia Mare. Fiecare comandă este tratată cu cea mai mare grijă, asigurând că aranjamentele de plante ajung în condiții optime, gata să aducă un zâmbet și un suflu de natură.

 • Cosuri cu Flori

  Cosuri cu flori de la Fleurange sunt o alegere sofisticată și plină de gust pentru orice ocazie specială în Baia Mare. Fiecare cos este plin de flori proaspete și aranjate artistic, creând un cadou memorabil și impresionant. De la cosuri cu bujori voluptuoși la combinații delicate de lalele și frezii, diversitatea noastră de aranjamente satisface orice preferință.

  Aceste cosuri cu flori nu sunt doar un cadou, ci și o declarație de frumusețe și rafinament, perfecte pentru a celebra aniversări, mulțumiri, felicitări sau chiar pentru a aduce un zâmbet într-o zi obișnuită.

  Vizitați floraria noastră online pentru a alege cosul cu flori ideal și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și atentă în Baia Mare si in imprejurimi. Fiecare cos este pregătit cu atenție, asigurând că aranjamentele ajung în condiții perfecte, gata să aducă bucurie și eleganță oriunde s-ar afla.

Filtre active

Aranjament Floral "Autumn Basket"

269,00 lei

Aranjamentul Floral "Autumn Basket" contine: 1 helianthus, 2 solidago, 3 trandafiri, eucalipt, 1 chrysanthema, 2 alstroemeria, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 quercus, 2 mini-rosa, 1 mini-ros, 3 garoafe, 2 pistacia, spice de grau, cos, fundita.

Aranjamente Florale

La Fleurange, categoria Aranjamente Florale este o galerie a creativității și frumuseții. Fiecare aranjament este o operă de artă, creată cu pasiune și măiestrie pentru a aduce un plus de eleganță și stil oricărei ocazii din Baia Mare. Combinând diverse specii de flori, texturi și culori, aranjamentele noastre florale sunt perfecte pentru evenimente, cadouri speciale sau pur și simplu pentru a aduce frumusețea naturii în casele și inimile clienților noștri.

Indiferent dacă căutați un centru de masă impresionant, un decor floral pentru un eveniment sau un cadou floral unic, colecția noastră oferă varietate și calitate. Fiecare aranjament este conceput pentru a reflecta ocazia și personalitatea destinatarului, punând accent pe prospețimea și calitatea florilor.

Descoperiți arta floristică la cel mai înalt nivel cu Fleurange și beneficiați de serviciul nostru de livrare rapidă și profesională în Baia Mare, asigurând că fiecare aranjament ajunge la destinație în condiții perfecte, gata să aducă un zâmbet și să impresioneze.

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Flori

Flori

Culoare

Culoare

Pret

Pret

 • 140,00 lei - 1.047,00 lei