Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet cu Lalele Albe

267,00 lei
Nicio taxa

Buchetul cu Lalele Albe conține: 23 lalele, beargrass, cordyline, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Buchetul cu Lalele Albe de la Fleurange.ro aduce prospetimea și frumusețea primăverii într-un cadou floral elegant. Lalelele albe simbolizează puritatea și bucuria, perfecte pentru a încânta pe cineva drag.

Buchetul cu Lalele Albe de la Fleurange.ro este o alegere fermecătoare pentru a aduce bucuria și prospețimea primăverii în viața ta sau în viața unei persoane dragi. Lalelele albe, delicate și pure, simbolizează puritatea și speranța, făcându-le cadoul perfect pentru a celebra noul început al primăverii.

Acest buchet este alcătuit cu grijă din lalele albe proaspete, selecționate pentru frumusețea lor naturală. Fiecare floare strălucește în lumina soarelui, creând un aranjament floral impresionant. Buchetul Lalele Albe este potrivit pentru o varietate de ocazii, de la ziua de naștere la aniversări sau pentru a aduce un zâmbet într-o zi obișnuită.

Cu livrare rapidă în Baia Mare, poți avea acest buchet special la tine în doar 2-4 ore de la comandă. Poți adăuga un mesaj personal pentru a face cadoul și mai memorabil sau poți alege să rămâi anonim pentru o surpriză discretă.

Comandă acum Buchetul Lalele Albe de la Fleurange.ro și bucură-te de farmecul și prospețimea primăverii într-un mod elegant și natural.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-003

Fisa tehnica

Flori
Beargrass
Lalele
Număr flori
23
Culoare
Alb
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet cu Lalele Roz si Albe

427,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:  20 lalele albe, 29 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Deluxe:     22 lalele albe, 33 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.

Premium:  24 lalele albe, 39 lalele roz, ambalaj, fundita, felicitare.