Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 40 Lalele Rosii

370,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 40 lalele, beargrass, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Descoperă farmecul și pasiunea prin Buchetul de 40 Lalele Roșii de la Fleurange.ro, un aranjament floral impresionant ce aduce un omagiu frumuseții și eleganței. Fiecare lalea roșie din acest buchet este selectată cu grijă, garantând prospețimea și calitatea supremă. Simbolizând dragostea profundă și respectul, acest buchet generos este perfect pentru a exprima sentimente intense și sincere.

Cu 40 de lalele roșii, buchetul este o declarație de dragoste și admirație, ideal pentru a celebra momente romantice, aniversări sau pur și simplu pentru a-ți arăta dragostea într-un mod grandios. Lalelele roșii strălucesc cu o frumusețe naturală, făcând din acest buchet un cadou cu adevărat memorabil.

Livrarea rapidă în Baia Mare îți asigură că acest mesaj floral va ajunge la destinatar în cel mai scurt timp, menținându-și prospețimea și splendoarea. Fie că dorești să surprinzi pe cineva drag sau să adaugi un strop de eleganță evenimentului tău, Buchetul de 40 Lalele Roșii este alegerea perfectă.

Comandă acum acest buchet magnific de la Fleurange.ro și lasă frumusețea și simbolistica lalelelor roșii să vorbească pentru tine. Este modul ideal de a aduce un zâmbet larg și de a face o impresie puternică în inimile celor dragi

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-01-002

Fisa tehnica

Flori
Beargrass
Lalele
Număr flori
33
Culoare
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.