Comanada rapid prin WhatsApp

Filtre active

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Pink Collection

Colecția Pink de la Fleurange.ro este un omagiu adus eleganței și feminității, prezentând o gamă variată de flori în nuanțe captivante de roz.

Această colecție cuprinde buchete și aranjamente florale minuțios selectate, unde nuanțele de roz variază de la pasteluri delicate la tonuri vibrante și profunde. Fiecare aranjament este creat cu o atenție deosebită la detalii, evidențiind frumusețea și grația fiecărei flori.

Colecția Pink este ideală pentru a aduce un zâmbet, a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru a adăuga un strop de culoare și bucurie în viața de zi cu zi. Fiecare buchet din Colecția Pink este o expresie a sentimentelor de afecțiune și apreciere, fiind o alegere perfectă pentru a arăta dragoste, recunoștință sau pur și simplu pentru a face o surpriză plăcută cuiva drag. De la trandafiri roz eleganți la gerbera vibrantă și lalele delicate, această colecție este versatilă și potrivită pentru orice ocazie. La Fleurange.ro, ne mândrim cu oferirea unor aranjamente florale deosebite, iar Colecția Pink reprezintă un pilon central în oferta noastră. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurând că fiecare buchet ajunge la destinatar în condiții optime. Explorează Colecția Pink și lasă frumusețea florilor roz să aducă un suflu de prospețime și eleganță în fiecare zi.