Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament cu 50 Lalele

536,00 lei
Nicio taxa

Cutie 50 Lalele contine: 50 lalele, 2 solidago, tilandsia, panglica, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

Acest aranjament impresionant este compus din 50 de lalele proaspete, fiecare atent selectată pentru a crea un impact vizual de neuitat. Lalelele, cu varietatea lor de culori, simbolizează primăvara și reînnoirea. Este alegerea perfectă pentru a aduce un zâmbet și a adăuga o notă de eleganță oricărei ocazii.

Ideal pentru evenimente importante sau ca un cadou generos și memorabil. Fie că dorești să celebrezi o aniversare, o nuntă sau pur și simplu să aduci bucurie cuiva drag, acest aranjament cu 50 lalele va face cu siguranță impresie.

La Fleurange.ro, ne dedicăm să oferim cele mai frumoase flori, asigurându-ne că fiecare comandă este livrată cu grijă și atenție. Comandă acum Aranjamentul cu 50 Lalele și adu splendoare și rafinament în viața ta sau a persoanei iubite.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-022

Fisa tehnica

Flori
Lalele
Solidago
Culoare
Alb
Mov
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Fantasy"

369,00 lei

Aranjamentul Floral Fantasy conține: 1 hortensie, 1 chrysanthema, 10 lagurus, 3 mini-rosa, 3 garoafe, 1 germini, 4 lisianthus, 3 alstroemeria, 1 trandafir, eucalipt, funda roz, tilandsia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "All Red"

365,00 lei

Aranjamentul Floral "All Red" contine: 1 cymbidium, 2 mini-rosa, 3 mini-rosa, 5 trandafiri, 3 dahlii, 2 leucospermum, 1 chrysanthema, 1 santini, eucalipt, 2 pistacia, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral “Charming”

305,00 lei 244,00 lei -20%

Aranjament Floral “Charming” contine: 3 germini, 3 ranunculus,3 garoafe, 1 chrysantema, 3 lalele albe, 2 mini rosa, 2 garofite, 3 freesia, 3 zambile, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.