Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Kindness"

220,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul Kindness de la Fleurange este o expresie a delicateței și armoniei. Acest buchet elegant este compus din flori suave și culori pastelate, transmițând un sentiment de liniște și bunătate. Este perfect pentru a arăta grijă și afecțiune, potrivit pentru momente speciale sau ca un gest simplu de apreciere.

Nuanțele sale blânde și combinația armonioasă de flori creează un efect vizual liniștitor și plăcut. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura un aranjament echilibrat și plin de grație. Buchetul Kindness este ideal pentru a aduce un strop de frumusețe și calm în orice spațiu.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să aducă zâmbete și momente de liniște. Buchetul Kindness este livrat cu grijă și profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Kindness pentru a împărtăși sentimente de grijă și bunătate, aducând un strop de armonie și frumusețe în viața cuiva special.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-018

Fisa tehnica

Flori
Ammi
Aspidistra
Eryngium
Garoafe
Lisianthus
Matricaria
Mini-rosa
Solidago
Spice grau
Culoare
Crem
Verde
Forma
Piramidala
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Colorful Bouquet

295,00 lei

Buchetul conține: eucalipt, 5 trandafiri , 2 mini-rose, 3 lisianthus, 5 alstroemelia,  ambalaj, fundita, felicitare cadou.

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Hope"

243,00 lei

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Harvest"

257,00 lei

Buchetul Harvest conține: 2 mini rosa, 3 dahlii, 3 leucospermum, 3 freesia, 1 hypericum, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

Buchet "Be Loving"

245,00 lei

Buchet "Be Loving" contine: 1 mini-rosa, 3 garoafe, 1 lisiathus, 1 chrysanthema, 1 ranunculus, 1 hortensia, 3 trandafir, 3 achillea, 1 eucalipt, 3 bumbac, 3 lotus, ambalaj, fundita, felicitare.