Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Fantezie Alba"

343,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Fantezie Alba conține: trandafiri, mini-rose, germini, lisianthus, limonium, eucalipt, aspidistra, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Buchetul Fantezie Alba de la Fleurange este o expresie a purității și rafinamentului. Acest buchet delicat este alcătuit dintr-o selecție de flori albe, fiecare adăugând o notă de eleganță și subtilitate. Perfect pentru a aduce un strop de puritate și frumusețe în orice ocazie, buchetul este ideal pentru nunți, botezuri sau ca un cadou sofisticat.

Nuanțele imaculate de alb și designul simplu, dar elegant, al buchetului Fantezie Alba sunt o declarație de rafinament și stil. Fiecare floare este atent aleasă pentru a crea un aranjament armonios și impresionant. Buchetul Fantezie Alba este potrivit pentru a exprima sentimente de admirație și respect, adăugând un strop de puritate și eleganță.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să inspire și să aducă bucurie. Buchetul Fantezie Alba este pregătit cu atenție și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Fantezie Alba pentru a împărtăși frumusețea și puritatea florilor albe, aducând un zâmbet de rafinamen.

Paseste in lumea florilor noastre virtuale din Baia Mare si trimite buchete care vorbesc pentru tine, cu livrare rapida in 2-4 ore. Fiecare floare este un mesaj de dragoste sau bucurie. Comanda si surprinde pe cineva astazi!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-003

Fisa tehnica

Flori
Aspidistra
Eucalipt Cinerea
Limonium
Lisianthus
Mini-rosa
Trandafiri
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

Buchet "Delice"

261,00 lei

Buchetul Delice conține: 1/2 calocephalus, 5 bumbac, 5 fire iarba, 1 pinus, 3 trandafiri albi, 1 eryngium, 1 mini rosa, 1 eucalipt, 2 lisianthus, 2 solidago, ambalaj gri cu alb, fundita gri.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.