Comanada rapid prin WhatsApp

Colorful Bouquet

295,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: eucalipt, 5 trandafiri , 2 mini-rose, 3 lisianthus, 5 alstroemelia,  ambalaj, fundita, felicitare cadou.

Cantitate

Colorful Bouquet de la Fleurange este o explozie de culoare și bucurie. Acest buchet vibrant este alcătuit dintr-o varietate de flori luminoase și colorate, fiecare adăugând propria sa nuanță de energie și vitalitate. Perfect pentru a adăuga un strop de culoare și veselie oricărei ocazii, buchetul este ideal pentru zile de naștere, aniversări sau pur și simplu ca un gest de apreciere.

Nuanțele vii și designul plin de viață sunt contagioase, aducând o atmosferă pozitivă și energică. Fiecare floare este atent aleasă pentru a crea un aranjament echilibrat și impresionant. Colorful Bouquet este potrivit pentru a exprima fericire și admirație, adăugând un strop de frumusețe vibrantă și colorată.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să aducă zâmbete și momente colorate. Colorful Bouquet este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Colorful Bouquet pentru a împărtăși bucuria culorilor vii.

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-001

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eucalipt Cinerea
Lisianthus
Mini-rosa
Culoare
Multicolor
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Smile"

264,00 lei

Buchet Smile conține: 3 dahlii, 3 trandafiri, 1 brasica, 2 alstromeria, 3 garoafe, 1 crin, 2 eucalipt, 1 solidago, 1 lisianthus, 7 cordyline black, ½ pampas, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie: