Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Enjoy Fall"

314,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Enjoy Fall contine: 1 helianthus, 2 chrysantheme, 2 lisianthus, 1 mini-rosa, 3 trandafiri, 1 leucospermum, 2 quercus, calocephalus, pampas, eucalipt, 11 cordyline, ambalaj.

Cantitate

Buchetul Enjoy Fall de la Fleurange este o celebrare a frumuseții toamnei. Acest buchet splendid este compus dintr-o selecție de flori și frunze în nuanțe toamnale, capturând esența sezonului. Ideal pentru a aduce un strop de căldură și culoare în casa ta, buchetul este perfect pentru orice ocazie toamnală.

Nuanțele bogate de portocaliu, galben și roșu, îmbinate cu texturile variate ale frunzelor, creează un aranjament vizual impresionant. Fiecare element este atent ales pentru a asigura un buchet armonios și atrăgător. Buchetul Enjoy Fall este potrivit pentru a celebra schimbările sezoniere, pentru a mulțumi sau pur și simplu ca un gest de apreciere a frumuseții naturii.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care aduc frumusețea naturii în casele oamenilor. Buchetul Enjoy Fall este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Enjoy Fall pentru a împărtăși frumusețea și căldura toamnei, aducând un zâmbet și un strop de culoare.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

Îndepartați ambalajul din partea de jos a buchetului, tăiați tijele oblic la un unghi de aproximativ  45 grade, puneți buchetul în apă rece. Apa va fi schimbată la fiecare două zile. Este foarte important ca frunzele și petalele să nu ajungă în apă. Aveți grijă ca buchetul să nu fie poziționat lângă surse de căldură sau lângă odorizante de cameră.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-03-004

Fisa tehnica

Flori
Calocephalus
Chrysantheme
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Helianthus
Leucospermum
Lisianthus
Mini-rosa
Pampas
Quercus
Trandafiri
Culoare
Crem
Multicolor
Rosu
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Amurg"

282,00 lei

Buchetul Amurg contine: 1 dahlia, 2 dahlii, 3 trandafiri, 3 leucospermum, 1 chrysanthema, 2 mini-rosa, 1 quercus, eucalipt, calocephalus, 9 cordyline, ambalaj.

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

Buchet Flori Rosii

246,00 lei

Buchetul Flori Rosii conține: 3 dalii, 3 vanda, 2 panicum, 1 eucalipt, 3 trandafiri, 3 solidago, 2 mini rosa, 1 quercus, 7 black cordy, ambalaj, fundita.

Buchet "Toamna Magica"

285,00 lei

Buchetul Toamna Magica conține: 3 dahlia, 1 quercus, 3 mini rosa, 5 trandafiri, 2 matricaria, 3 garoafe, 1 brassica, 2 garofite, 1 pampas, 3 achillea, ambalaj, fundita.

Buchet "Misterul Toamnei"

364,00 lei

Buchetul Misterul Toamnei conține: 3 dovleci ornamentali, 5 ciupercute, 5 dahlia, 2 eucalipt, 3 trandafiri, 3 mini rosa, 7 cordyline black, 1 brunia, 1 leucospermum, 1 brasica, 1 hortensia, 1 vanda, ambalaj, fundita.

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.

Buchet "Orange Autumn"

254,00 lei

Buchetul Orange Autumn conține: 1 eucalipt, 1 quercus ,3 germini, 3 mini rosa, 3 dahlia, 1 matricaria, 3 garoafe, 3 trandafiri, 1 cymbidium, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Madame Orange

260,00 lei

Desenul și scrisul sunt realizate în întregime manual.

Produsul poate suferi mici modificări în ceea ce privește tipul culoarea și alte componente, în funcție de stocul disponibil.

Pictură Cu Bonsai

700,00 lei

Mesajul se poate personaliza în funcție de eveniment.

Desenul și scrisul sunt realizate în întregime manual.

Produsul poate suferi mici modificări în ceea ce privește tipul culoarea și alte componente, în funcție de stocul disponibil.

Buchet cu Lalele si Freesii

482,00 lei

Buchetul contine: 

Standard:    32 lalele, 27 freesii, fundita, felicitare.

Deluxe:      40 lalele roz, 31 freesii, fundita, felicitare.

Premium:   48 lalele roz, 35 freesii , fundita, felicitare.