Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Hope"

243,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul Hope de la Fleurange este o sursă de lumină și speranță. Acest buchet plin de viață combină flori luminoase și proaspete, simbolizând optimism și energie pozitivă. Este perfect pentru a încuraja și a aduce un zâmbet, ideal pentru orice moment care necesită un strop de speranță.

Nuanțele sale vii și designul plin de vitalitate sunt contagioase, aducând o atmosferă pozitivă și revigorantă. Fiecare floare este atent selecționată pentru a crea un echilibru perfect între frumusețe și prospețime. Buchetul Hope este potrivit pentru evenimente fericite, felicitări sau ca un semn de încurajare și susținere.

La Fleurange, ne dedicăm creării de buchete care să aducă bucurie și lumină. Buchetul Hope este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Hope pentru a împărtăși speranță și energie pozitivă, aducând culoare și lumină în viața cuiva special.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-019

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Aspidistra
Eucalipt Cinerea
Hortensia
Lisianthus
Mini-rosa
Panicum
Santini
Trandafiri
Culoare
Crem
Mov
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Regal"

262,00 lei

Buchetul “Regal” conține: 3 dahlii, 3 garoafe, 1 hortensia, 4 aspidistra, 2 lisianthus, 3 stuf, 2 santini, 1 trandafir, 1 anthurium, 4 pistachia, ambalaj, fundita.

Buchet "Exotic"

322,00 lei

Buchetul Exotic contine: 3 vanda, 3 dahlia, 1 leucospermum, 2 alstromeria, 2 crin asiatic, 5 garoafe, 3 germini, 2 solidago, 2 eucalipt, 9 black cordyline, 2 astrantia, ambalaj, fundita.