Comanada rapid prin WhatsApp
  • -20%
  • Nou
    Buchet Hortensii Albastre si Trandafiri | Fleurange.ro
    Buchet Hortensii Albastre si Trandafiri | Fleurange.ro
    Buchet Hortensii Albastre si Trandafiri | Fleurange.ro

Buchet "Be Loving"

245,00 lei
196,00 lei Salveaza 20%
Nicio taxa

Buchet "Be Loving" contine: 1 mini-rosa, 3 garoafe, 1 lisianthus, 1 chrysanthema, 1 ranunculus, 1 hortensia, 3 trandafir, 3 achillea, 1 eucalipt, 3 bumbac, 3 lotus, ambalaj, fundita, felicitare.

Cantitate

* in limita stocului disponibil

* promotie valabila in perioada: 01.05.2024 - 31.05.2024

Descoperă Buchet "Be Loving" de pe Fleurange.ro, o declarație de dragoste și afecțiune, perfectă pentru a-ți exprima sentimentele față de persoanele speciale din viața ta. Acest buchet este creat cu pasiune și grijă, combinând flori selectate pentru frumusețea și semnificația lor, pentru a transmite un mesaj puternic de iubire și apreciere.

"Be Loving" este mai mult decât un simplu buchet de flori; este o experiență care emoționează și aduce bucurie. Fiecare floare este aleasă pentru a reflecta puritatea și profunzimea sentimentelor tale, transformând acest buchet în cadoul ideal pentru ocazii precum aniversări, zile de naștere, Valentine's Day sau pur și simplu pentru a arăta cât de mult îți pasă în orice zi.

Pe Fleurange.ro, fiecare buchet este pregătit cu atenție, asigurându-se că va avea un impact vizual impresionant și va rămâne în amintirea destinatarului pentru mult timp. "Be Loving" este ambalat elegant și livrat cu grijă, pregătit să aducă un zâmbet și să încălzească inima cuiva drag.

Comanda Buchetul "Be Loving" acum și lasă frumusețea și semnificația florilor să vorbească în numele tău. Cu Fleurange.ro, este ușor să arăți cât de mult îți pasă, trimițând un mesaj de dragoste care va fi amintit și prețuit.

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-043

Fisa tehnica

Flori
Achillea
Bumbac
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Hortensia
Lisianthus
Lotus
Mini-rosa
Ranunculus
Trandafiri
Culoare
Alb
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.