Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Buchet cu Hortensii si Trandafiri - Fleurange.ro
    Buchet cu Hortensii si Trandafiri - Fleurange.ro

Buchet cu Hortensii si Trandafiri

322,00 lei
Nicio taxa

Buchetul cu Hortensii si Trandafiri contine: 3 hortensia, 2 eucalipt, 5 trandafiri, 3 mini rosa, ambalaj, panglica.

Cantitate

Buchetul cu Hortensii si Trandafiri de la Fleurange este o creatie florala desavarsita, ce combina frumusetea si eleganta trandafirilor cu splendoarea si volumul hortensiilor. Acest buchet este conceput pentru a aduce un strop de culoare si rafinament in orice moment, fiind alegerea ideala pentru a exprima sentimente de apreciere si afectiune.

Fiecare trandafir si hortensie din acest buchet este atent selectat, asigurandu-se ca ansamblul floral este nu doar frumos la vedere, ci si un simbol al calitatii si prospetimii. Combinatia de culori si texturi aduce un echilibru perfect intre vibranta si delicatete, facand din acest buchet un cadou potrivit pentru diverse ocazii, de la aniversari si celebrari pana la gesturi de multumire sau simpatie.

La Fleurange, punem o mare accent pe calitatea florilor si pe designul aranjamentelor noastre. Buchetul cu Hortensii si Trandafiri este un exemplu perfect al abilitatii noastre de a crea buchete care impresioneaza si aduc bucurie. Fiecare floare este plasata cu grija pentru a asigura un efect vizual deosebit, iar buchetul este pregatit pentru a fi livrat in Baia Mare si imprejurimi, garantand ca va ajunge in conditii impecabile.

Alege Buchetul cu Hortensii si Trandafiri pentru a aduce frumusetea naturii in viata cuiva drag, si pentru a crea amintiri care vor dura. Este mai mult decat un buchet, este o declaratie de eleganta si stil.

Floraria noastra din Baia Mare iti aduce buchete de vis la usa in 2-4 ore. Fiecare floare spune o poveste - lasa-ne sa te ajutam sa o povestesti.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-039

Fisa tehnica

Flori
Hortensia
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Alb
Roz
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Paris"

316,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

Buchet "Love Me"

275,00 lei

Buchetul Love Me conține: 1 calluna, 1 anthurium, 2 eryngium, 1 leucospermum, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 alstromeria, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Paris"

332,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.