Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Trandafiri si Spice

178,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Trandafiri si Spice conține: 7 trandafiri, 15 spice, 1 gypsophila, 1 eucalipt, fundita, ambalaj.

Cantitate

Cu Buchetul de Trandafiri si Spice de la Fleurange, vei transmite un mesaj de sofisticare si rafinament. Acest buchet unic este atent aranjat pentru a combina frumusetea clasică a trandafirilor cu aroma inconfundabilă a spicelor, creând astfel un cadou perfect pentru cei care apreciază finețea și detaliile deosebite. Fiecare floare este selectată pentru prospețimea și durabilitatea sa, asigurând că buchetul va ramane o amintire placută pentru o perioada îndelungată. Ideal pentru decorul casei sau ca un cadou special, Buchetul de Trandafiri si Spice este disponibil pentru comandă și livrare în Baia Mare și împrejurimi.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

   

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-032

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
7
Culoare
Alb
Galben
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie: