Comanada rapid prin WhatsApp

Bouquet "En Rose"

198,00 lei
Nicio taxa

Bouquet "En Rose" conține: 3 trandafiri, 2 lisianthus, 4 garoafe, 4 pistacia, panglica, ambalaj.

Cantitate

Bouquet "En Rose" de la Fleurange este o expresie a rafinamentului și grandoarei. Acest buchet somptuos este alcătuit din trandafiri eleganți, simbolizând frumusețea și pasiunea. Perfect pentru a adăuga un strop de eleganță și lux oricărui moment, buchetul este ideal pentru evenimente speciale sau ca un cadou impresionant.

Nuanțele bogate și texturile delicate ale trandafirilor creează un efect vizual impresionant, aducând un aer de rafinament și stil. Fiecare trandafir este atent selecționat pentru a asigura un aranjament armonios și atrăgător. Bouquet "En Rose" este potrivit pentru a exprima sentimente de dragoste și admirație, adăugând un strop de frumusețe și grandoare.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să impresioneze și să aducă bucurie. Bouquet "En Rose" este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Bouquet En Rose pentru a împărtăși luxul și frumusețea trandafirilor.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

In Baia Mare, buchetele noastre de flori sunt gata sa aduca un zambet rapid si simplu. Livrare in 2-4 ore, direct la usa destinatarului. Spune "Te iubesc" in modul cel mai elegant!

FLE-02-02-008

Fisa tehnica

Flori
Brunia
Eucalipt Cinerea
Lisianthus
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Orange Mood"

191,00 lei

Buchetul “Orange Mood” conține: 3 aspidistra, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 panicum, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 germini, 3 trandafiri, 1 quercus, ambalaj, fundita.

Buchet "Amurg"

282,00 lei

Buchetul Amurg contine: 1 dahlia, 2 dahlii, 3 trandafiri, 3 leucospermum, 1 chrysanthema, 2 mini-rosa, 1 quercus, eucalipt, calocephalus, 9 cordyline, ambalaj.

Buchet "Paris"

332,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.