Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Aurora"

252,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Cantitate

Buchetul Aurora de la Fleurange este o manifestare a frumuseții radiante și a culorilor vii. Acest aranjament impresionant combină flori strălucitoare și colorate, evocând splendoarea aurorii. Perfect pentru a adăuga un strop de lumină și culoare în orice ocazie, buchetul este ideal pentru a sărbători momente speciale sau pur și simplu pentru a aduce bucurie.

Nuanțele vibrante și designul radiant al Buchetului Aurora sunt contagioase, aducând o atmosferă de veselie și energie. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament echilibrat și atrăgător. Buchetul Aurora este potrivit pentru a exprima fericire și apreciere, adăugând un strop de frumusețe și culoare.

La Fleurange, ne dedicăm creării de buchete care să aducă zâmbete și momente memorabile. Buchetul Aurora este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Aurora pentru a împărtăși splendoarea și bucuria culorilor.

Floraria ta online preferata in Baia Mare este aici pentru a-ti oferi livrare flori la domiciliu rapida, in doar 2-4 ore. Alege un buchet impresionant pentru a-ti exprima sentimentele si lasa-ne sa ne ocupam de restul. Dragostea este doar la un clic distanta!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-006

Fisa tehnica

Flori
Anthurium
Calocephalus
Cordyline black
Eucalipt Cinerea
Garoafe
Hortensia
Lagurus
Mini-rosa
Pampas
Trandafiri
Culoare
Alb
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Hope"

243,00 lei

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.

Buchet "Regal"

262,00 lei

Buchetul “Regal” conține: 3 dahlii, 3 garoafe, 1 hortensia, 4 aspidistra, 2 lisianthus, 3 stuf, 2 santini, 1 trandafir, 1 anthurium, 4 pistachia, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie: