Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Delightful"

351,00 lei
Nicio taxa

Buchetul "Delightful" conține: 3 hortensii, 3 trandafiri, 2 lisianthus, eucalipt, 3 panicum, 3 dahlii, 2 mini rose, ambalaj.

Cantitate

Buchetul "Delightful" de la Fleurange este o sărbătoare a bucuriei și culorilor vibrante. Acest aranjament floral este compus dintr-o selecție de flori luminoase și proaspete, fiecare adăugând propria sa energie pozitivă. Ideal pentru a aduce un strop de veselie în orice casă sau birou, buchetul este perfect pentru toate ocaziile.

Nuanțele sale vii și designul energic sunt contagioase, aducând o atmosferă de bucurie și optimism. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament echilibrat și plin de viață. Buchetul Delightful este potrivit pentru zile de naștere, aniversări sau pur și simplu ca un gest de apreciere și grijă.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să aducă zâmbete și momente memorabile. Buchetul Delightful este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Delightful pentru a împărtăși bucuria și energia pozitivă, aducând un strop de culoare și lumină în viața cuiva special

Ofera bucurie rapid si usor cu floraria noastra online din Baia Mare. Livram cele mai frumoase flori direct la usa ei in 2-4 ore. Comanda acum si fa-i ziua mai speciala. Florile noastre spun 'Te iubesc' in cel mai frumos mod.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-017

Fisa tehnica

Flori
Dahlia
Eucalipt Cinerea
Hortensia
Lisianthus
Panicum
Trandafiri
Culoare
Alb
Albastru
Crem
Roz
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Enjoy Fall"

314,00 lei

Buchetul Enjoy Fall contine: 1 helianthus, 2 chrysantheme, 2 lisianthus, 1 mini-rosa, 3 trandafiri, 1 leucospermum, 2 quercus, calocephalus, pampas, eucalipt, 11 cordyline, ambalaj.

Buchet "Embrace"

283,00 lei

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.