Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Lisianthus Roz

442,00 lei
Nicio taxa

Buchetul conține: 13 lisianthus, 5 brunia, eucalipt, panglica, ambalaj.

Cantitate

Buchetul Lisianthus roz de la Fleurange este o expresie a eleganței și delicateței. Acest aranjament floral este compus din lisianthus roz, fiecare floare adăugând un strop de rafinament și grandoare. Ideal pentru a aduce un strop de eleganță și culoare în orice ocazie, buchetul este perfect pentru evenimente speciale sau ca un cadou impresionant.

Nuanțele suave de roz ale lisianthus-ului creează un efect vizual calm și relaxant, aducând un aer de rafinament și stil. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament armonios și atrăgător. Buchetul Lisianthus roz este potrivit pentru a exprima sentimente de apreciere și admirație, adăugând un strop de frumusețe și delicatețe.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să impresioneze și să aducă bucurie. Buchetul Lisianthus roz este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Lisianthus roz pentru a împărtăși frumusețea florilor delicate, aducând un zâmbet și stil în viața cuiva special.

Floraria online din Baia Mare iti ofera posibilitatea de a trimite rapid buchete impresionante. Fie ca e o zi speciala sau doar un gest de apreciere, florile noastre fac diferenta. Comanda acum pentru livrare in 2-4 ore!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-007

Fisa tehnica

Flori
Brunia
Eucalipt Cinerea
Lisianthus
Culoare
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Kindness"

216,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.