Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Sunrise in Your Eyes"

204,00 lei
Nicio taxa

Buchetul "Sunrise in your eyes" conține: 3 helianthus, 1 chrisanthema, 2 solidago, 1 alstroemeria, 2 alstroemeria, eucalipt, lisianthus, ambalaj.

Cantitate

Buchetul Sunrise in Your Eyes de la Fleurange captează esența unui răsărit de soare prin flori. Acest aranjament splendid combină nuanțe calde și vibrante, evocând frumusețea unui răsărit plin de speranță. Ideal pentru a aduce un strop de căldură și optimism în orice spațiu, buchetul este perfect pentru orice ocazie care necesită un plus de lumină.

Nuanțele sale de portocaliu, galben și roz creează o atmosferă plină de energie și vitalitate. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament armonios și impresionant. Buchetul Sunrise in Your Eyes este potrivit pentru a celebra momente fericite, pentru a transmite gânduri pozitive sau pur și simplu pentru a adăuga un strop de frumusețe în viața de zi cu zi.

La Fleurange, punem pasiune în fiecare buchet pe care îl creăm. Buchetul Sunrise in Your Eyes este pregătit cu atenție și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Sunrise in Your Eyes pentru a împărtăși bucuria și frumusețea unui răsărit de soare, aducând lumină și culoare în viața cuiva special.

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-012

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Chrysantheme
Eucalipt Cinerea
Helianthus
Lisianthus
Solidago
Culoare
Alb
Albastru
Crem
Galben
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Kindness"

220,00 lei

Buchetul Kindness conține: 1 matricaria, 10 spice grau, 1 lisianthus, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 garoafe, 2 santini, 1 eryngium, 1 solidago, 3 aspidistra, 1 ammi, ambalaj, fundita.

Buchet "Smile"

264,00 lei

Buchet Smile conține: 3 dahlii, 3 trandafiri, 1 brasica, 2 alstromeria, 3 garoafe, 1 crin, 2 eucalipt, 1 solidago, 1 lisianthus, 7 cordyline black, ½ pampas, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Paris"

332,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

Buchet "Hope"

243,00 lei

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.