Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Floarea Soarelui

179,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Floarea Soarelui conține: ambalaj, 3 helianthus, 2 gypsophila, 2 lisianthus, eucalipt, panglica.

Cantitate

Buchetul Floarea Soarelui de la Fleurange este o celebrare a luminii și bucuriei naturale. Acest buchet vibrant este compus din florile soarelui, simbolizând căldura și optimismul. Ideal pentru a aduce un zâmbet și a însenina orice moment, buchetul este perfect pentru a exprima fericire și energie pozitivă.

Nuanțele luminoase și designul plin de viață al florilor soarelui sunt contagioase, aducând o atmosferă de bucurie și căldură. Fiecare floare este atent aleasă pentru a crea un aranjament echilibrat și atrăgător. Buchetul Floarea Soarelui este potrivit pentru zile de naștere, aniversări sau pur și simplu ca un gest de apreciere și grijă.

La Fleurange, ne dedicăm creării de buchete care să aducă zâmbete și momente memorabile. Buchetul Floarea Soarelui este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Floarea Soarelui pentru a împărtăși bucuria și lumina soarelui, aducând un strop de căldură și optimism

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-005

Fisa tehnica

Flori
Eucalipt Cinerea
Gypsophila
Helianthus
Lisianthus
Culoare
Alb
Crem
Galben
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Enjoy Fall"

314,00 lei

Buchetul Enjoy Fall contine: 1 helianthus, 2 chrysantheme, 2 lisianthus, 1 mini-rosa, 3 trandafiri, 1 leucospermum, 2 quercus, calocephalus, pampas, eucalipt, 11 cordyline, ambalaj.

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.

Buchet "Orange Autumn"

254,00 lei

Buchetul Orange Autumn conține: 1 eucalipt, 1 quercus ,3 germini, 3 mini rosa, 3 dahlia, 1 matricaria, 3 garoafe, 3 trandafiri, 1 cymbidium, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.

Buchet "Orange Mood"

191,00 lei

Buchetul “Orange Mood” conține: 3 aspidistra, 2 dahlii, 1 dahlia, 1 panicum, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 germini, 3 trandafiri, 1 quercus, ambalaj, fundita.