Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Embrace"

283,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul 'Embrace' de la Fleurange.ro este o expresie perfectă a afecțiunii și iubirii, un amestec floral care îmbrățișează simțurile.

Acest buchet splendid combină flori atent selecționate pentru a crea un efect vizual impresionant și emoțional. Florile sunt aranjate într-o manieră care simbolizează îmbrățișarea caldă, transmițând sentimente de dragoste, grijă și suport. 'Embrace' este ideal pentru ocazii speciale cum ar fi aniversări, zile de naștere sau chiar ca un gest spontan de afecțiune.

Fiecare floare din buchet contribuie la o compoziție care va lăsa o impresie de durată și va aduce un zâmbet pe buzele persoanei iubite. La Fleurange.ro, fiecare buchet este creat cu grijă și atenție la detalii, asigurându-ne că 'Embrace' va fi nu doar un cadou, ci o declarație de dragoste. Explorează buchetul 'Embrace' și lasă florile să vorbească pentru inima ta.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-031

Fisa tehnica

Flori
Achillea
Conuri de brad
Eryngium
Hypericum
Lotus
Mini-rosa
Pinus
Skimmia
Trandafiri
Culoare
Alb
Auriu
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Love Me"

275,00 lei

Buchetul Love Me conține: 1 calluna, 1 anthurium, 2 eryngium, 1 leucospermum, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 alstromeria, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

Buchet "Misterul Toamnei"

364,00 lei

Buchetul Misterul Toamnei conține: 3 dovleci ornamentali, 5 ciupercute, 5 dahlia, 2 eucalipt, 3 trandafiri, 3 mini rosa, 7 cordyline black, 1 brunia, 1 leucospermum, 1 brasica, 1 hortensia, 1 vanda, ambalaj, fundita.

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.