Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Alstroemeria Color

209,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Alstroemeria Color conține: ambalaj, 11 alstroemeria, eucalipt, panglica.

Cantitate

Buchetul Alstroemeria Color de la Fleurange este o adevărată explozie de culoare și eleganță. Acest buchet distinctiv este compus din alstroemerii colorate, fiecare adăugând propria sa nuanță de frumusețe și rafinament. Ideal pentru a adăuga un strop de diversitate și eleganță în orice moment, buchetul este perfect pentru evenimente speciale sau ca un cadou impresionant.

Nuanțele variate ale alstroemeriilor creează un efect vizual impresionant, aducând o atmosferă plină de culoare și vitalitate. Fiecare floare este atent selecționată pentru a asigura un aranjament armonios și atrăgător. Buchetul Alstroemeria Color este potrivit pentru a exprima apreciere și admirație, adăugând un strop de frumusețe și culoare.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete care să impresioneze și să aducă bucurie. Buchetul Alstroemeria Color este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Alstroemeria Color pentru a împărtăși bucuria diversității culorilor

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-009

Fisa tehnica

Flori
Alstroemeria
Eucalipt Cinerea
Culoare
Galben
Portocaliu
Rosu
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Missing You"

385,00 lei

Buchetul Missing you conține: 1 hortensia, 3 trandafiri, 5 mini-rose, 2 lisianthus, 3 garofite, 2 alstroemeria, 3 garoafe, eucalipt, panglica, ambalaj.

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

Buchet "Hope"

243,00 lei

Buchetul Hope conține: 1 hortensia, 1 alstroemeria, 1 santini, 2 lisianthus, 3 trandafiri , 1 mini rosa, 3 panicum, eucalipt, 3 aspidistra, ambalaj, fundita.

Buchet Flori Rosii

246,00 lei

Buchetul Flori Rosii conține: 3 dalii, 3 vanda, 2 panicum, 1 eucalipt, 3 trandafiri, 3 solidago, 2 mini rosa, 1 quercus, 7 black cordy, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Flawless"

269,00 lei

Buchetul Flawless contine: 2 anthurium, 1 mini-rosa, 1 mini-rosa, 2 alstroemerii, 1 leucospermum, 3 trandafiri, pampas, eucalipt, 7 aspidistra, 1 vanda, ambalaj.