Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet 9 Helianthus

231,00 lei
Nicio taxa

Buchetul 9 Helianthus conține: 9 fire helianthus, eucalipt, ambalaj, fundiță.

Cantitate

Buchetul de 9 Helianthus de la Fleurange este o explozie de soare și bucurie, ideal pentru a ilumina ziua cuiva special. Helianthus, cunoscut și sub numele de floarea-soarelui, este simbolul perfect al fericirii și optimismului. Acest buchet, cu cele 9 flori luminoase și mari, este gândit pentru a aduce un zâmbet și a împărtăși energia pozitivă.

Fiecare floare din buchetul de Helianthus este selectată cu grijă pentru a asigura prospetimea și durabilitatea. Nuanțele vibrante de galben și maro aduc un sentiment de căldură și veselie, făcând din acest buchet alegerea perfectă pentru a sărbători momente fericite, a mulțumi cuiva sau pur și simplu pentru a aduce o bucată de natură în casă.

La Fleurange, ne dedicăm să oferim cele mai frumoase și proaspete buchete, iar Buchetul de 9 Helianthus este o dovadă a acestei promisiuni. Fiecare buchet este creat cu atenție și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi, asigurându-ne că va ajunge la destinatar în condiții optime pentru a aduce lumina și bucuria naturii.

Alege Buchetul de 9 Helianthus de la Fleurange pentru a aduce un strop de soare și optimism în viața cuiva drag, fie că este vorba de o zi specială sau de un simplu gest de apreciere.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-01-02-001

Fisa tehnica

Flori
Helianthus
Culoare
Galben
Verde
Forma
Rotunda

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Smile"

264,00 lei

Buchet Smile conține: 3 dahlii, 3 trandafiri, 1 brasica, 2 alstromeria, 3 garoafe, 1 crin, 2 eucalipt, 1 solidago, 1 lisianthus, 7 cordyline black, ½ pampas, ambalaj, fundita.

Buchet "Harvest"

257,00 lei

Buchetul Harvest conține: 2 mini rosa, 3 dahlii, 3 leucospermum, 3 freesia, 1 hypericum, 3 trandafiri, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

Buchet "Poveste de Toamna"

210,00 lei

Buchetul Poveste de Toamna conține: 1 eucalipt, 3 trandafiri, 1 mini rosa, 3 dahlia, 1 helianthus, 1 garofita, 1 quercus, 1 vanda, 1 brasica, 1 chrysantema, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Embrace"

283,00 lei

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.

Buchet "Exotic"

322,00 lei

Buchetul Exotic contine: 3 vanda, 3 dahlia, 1 leucospermum, 2 alstromeria, 2 crin asiatic, 5 garoafe, 3 germini, 2 solidago, 2 eucalipt, 9 black cordyline, 2 astrantia, ambalaj, fundita.