Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet "Baby Pink"

330,00 lei
Nicio taxa

Buchetul Baby Pink conține: 3 hortensia, 3 gypsophila, 3 trandafiri, 1 bumbac, 3 mini rosa, ambalaj, fundita.

Cantitate

Buchetul Baby Pink de la Fleurange este o expresie a delicateței și feminității. Acest aranjament floral, cu nuanțe suave de roz, este perfect pentru a adăuga eleganță oricărei ocazii. Combină flori precum trandafiri și frezii, creând un buchet plin de prospetime și frumusețe.

Ideal pentru cadouri de aniversare, felicitări sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet, Buchetul Baby Pink este o alegere excelentă. Fiecare floare este atent aleasă pentru a asigura un aranjament armonios și plin de viață. Nuanțele de roz pastelat aduc un aer de calm și rafinament, potrivite pentru orice decor.

La Fleurange, ne mândrim cu crearea de buchete unice și memorabile. Buchetul Baby Pink este pregătit cu grijă și livrat cu profesionalism în Baia Mare și împrejurimi. Alege Buchetul Baby Pink pentru a adăuga un strop de culoare și delicatețe în viața cuiva special

Surprinde cu eleganta si rapiditate! Florile noastre, selectate cu grija, ajung la destinatie in Baia Mare în doar cateva ore. Fiecare buchet este o declaratie de frumusețe.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-026

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Gypsophila
Hortensia
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Alb
Mov
Roz
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Candyland"

275,00 lei

Buchetul Candyland conține: 3 trandafiri, 3 garoafe, 2 solidago, 2 lisianthus, 3 lalele, 1 cymbidium , 3 genista, 2 pistacia, 1 pampas, ambalaj.

Buchet "Lila and Red"

279,00 lei

Buchetul "Lila and Red" conține: 3 trandafiri, 1 ilex, 1 solidago, 2 alstromeria, 5 lalele, 1 leucospermum, 1 germini, 1 zambila, 1 genista, 2 cordyline, eucalipt, 1 stuf , ambalaj.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Misterul Toamnei"

364,00 lei

Buchetul Misterul Toamnei conține: 3 dovleci ornamentali, 5 ciupercute, 5 dahlia, 2 eucalipt, 3 trandafiri, 3 mini rosa, 7 cordyline black, 1 brunia, 1 leucospermum, 1 brasica, 1 hortensia, 1 vanda, ambalaj, fundita.