Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Grace"

211,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral Grace contine: 1 amarylis, 2 mini rosa, 1 trandafir, 3 bumbac, 1 brad, 2 pistacia, 2 lisianthus, fundita, cutie Fleurange 13x14.

Cantitate

Aranjamentul Floral Grace este o expresie a rafinamentului și eleganței, perfect pentru a adăuga o notă de distincție oricărei ocazii.

Fiecare element al acestui aranjament este atent ales pentru a crea un echilibru perfect între culoare, formă și textură. Florile, în nuanțe delicate și forme armonioase, sunt combinate într-o manieră artistică, reflectând un gust impecabil și un simț estetic desăvârșit. Este mai mult decât un aranjament floral, este un simbol al frumuseții și rafinamentului.

Acest aranjament floral este ideal pentru evenimente speciale, fie că este vorba de o nuntă, un aniversar sau o altă ocazie importantă. De asemenea, este un cadou minunat care va transmite un mesaj de apreciere și respect pentru persoana care îl primește.

La Fleurange.ro, ne mândrim cu crearea de aranjamente florale unice, care să transmită emoție și să aducă un zâmbet pe chipul celor care le primesc. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurându-ne că fiecare comandă ajunge la destinatar în stare perfectă. Comandați Aranjamentul Floral Grace și aduceți o notă de eleganță și stil în viața de zi cu zi sau în momentele speciale.

Trimite buchete pline de culoare si viata cu serviciul nostru de livrare flori in Baia Mare. Rapide si usor, florile noastre vorbesc limbajul inimii tale. Comanda si fa o surpriza memorabila!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-020

Fisa tehnica

Flori
Amaryllis
Brad Nobilis
Bumbac
Lisianthus
Mini-rosa
Pistacia
Trandafiri
Culoare
Crem
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Magical"

519,00 lei

Aranjamentul floral Magical contine: 5 trandafiri, 3 alstroemeria, 5 mini rosa, 2 garofite, 1 lisianthus, 2 hortensia, 3 garoafe, 1 vanda, 1 ruscus, 2 pistacia, 2 eucalipt, 5 bumbac,  Cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "All Red"

365,00 lei

Aranjamentul Floral "All Red" contine: 1 cymbidium, 2 mini-rosa, 3 mini-rosa, 5 trandafiri, 3 dahlii, 2 leucospermum, 1 chrysanthema, 1 santini, eucalipt, 2 pistacia, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Adorable"

360,00 lei

Aranjamentul floral Adorable contine: 1 gypsophila, 2 alstromeria, 1 hortensia, 3 lisianthus, 5 trandafiri , 3 mini rosa, 3 bumbac, 2 pistacia, 1 eucalipt, Cutie Fleurange.