Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Beautiful"

311,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral Beautiful contine: 3 lalele, 1 bujor, 1 gypsophila, 1 pistacia, 3 zambile, 5 ranunculus, 1 garofita, 1 hortensia, 1 mini rosa, 1 trandafir, 3 garoafe, 1 vanda, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

Acest aranjament floral reunește flori deosebite pentru a crea o experiență vizuală unică. Fiecare detaliu este gândit pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament. De la culorile vibrante până la aranjarea artistică, totul este conceput pentru a impresiona și a aduce bucurie.

 

Ideal pentru a adăuga un strop de sofisticare în orice spațiu. Fie că este folosit ca decor într-o ocazie specială sau ca un cadou memorabil, Aranjamentul Floral Beautiful este alegerea perfectă. Este un tribut adus frumuseții naturale și măiestriei floristice.

 

Alegând Fleurange.ro, alegi calitate și creativitate. Oferim livrare în Baia Mare și împrejurimi, asigurându-ne că fiecare aranjament ajunge în condiții impecabile. Comandă Aranjamentul Floral Beautiful și lasă-te cucerit de eleganța sa.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-023

Fisa tehnica

Flori
Bujori
Garoafe
Garofita
Gypsophila
Hortensia
Lalele
Mini-rosa
Pistacia
Ranunculus
Trandafiri
Vanda
Zambile
Culoare
Crem
Galben
Mov
Roz
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil
Dimensiune
35 x 35

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "A Gift For You"

413,00 lei

Aranjamentul Floral "A Gift For You" contine: 3 alstroemeria, 2 alstroemeria, 3 mini-rose, 1 hortensia,2 lisianthus, 3 trandafiri, 2 trandafiri, 1 black cordy, eucalipt, 3 garoafe, pistacia, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament cu Lavanda

273,00 lei

Cutia cu Lavanda contine: lavanda, 7 lagurus, 6 garoafe, 3 alstromeria, 3 sweet williams, 1 santini, 1 helianthus, 1 pistacia, 2 eryngium, 2 minii-rosa, Fleurange.

Aranjament Floral "Passion"

279,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 2 pistacia, 5 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 mini-rosa, 1 garofita, 2 alstroemeria, 1 black cordyline, 5 lagurus, 3 achillea, funda, cutie Fleurange.