Comanada rapid prin WhatsApp

Aranjament Floral "Life With Flowers"

196,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul Floral Life With Flowers: 3 lisianthus, 1 garoafa, 1 chrisantema, 1 bumbac, 2 pistachia, 1 trandafir roz, 3 mini rosa, fundita, burete floral, cutie catifea Fleurange.

Cantitate

Aranjamentul Floral Life With Flowers este o celebrare a frumuseții și bucuriei pe care le aduc florile în viața noastră.

Acest aranjament floral colorat este plin de energie și vitalitate, combinând o varietate de flori proaspete și vibrante. Fiecare floare este aleasă cu grijă pentru a crea un buchet care iradiază bucurie și pozitivitate. Paleta de culori luminoase și designul plin de viață fac din acest aranjament alegerea ideală pentru a aduce un zâmbet și a lumina orice încăpere.

Perfect pentru a adăuga un strop de culoare în casa dvs., la birou sau ca un cadou minunat pentru cineva drag. Aranjamentul Floral Life With Flowers este o modalitate splendidă de a sărbători frumusețea simplă a naturii și a aduce un pic de grădină în interior.

La Fleurange.ro, ne pasionează crearea de aranjamente florale care aduc bucurie și frumusețe. Livrăm în Baia Mare și împrejurimi, garantând că fiecare comandă ajunge la destinatar în stare perfectă. Comandați Aranjamentul Floral Life With Flowers și aduceți o explozie de culoare și bucurie.

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-02-018

Fisa tehnica

Flori
Bumbac
Chrysantheme
Garoafe
Lisianthus
Mini-rosa
Trandafiri
Culoare
Alb
Roz
Verde
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Aranjament Floral "All White"

169,00 lei

Aranjamentul Floral All White conține: 1 trandafir,  1 mini-rosa, 1 bumbac, limonium stabilizat, 2 pistacia, eucalipt, 5 lagurus, 1 chrysanthema, 1 lisianthus, 1 santini, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.

Aranjament Floral "Fantasy"

369,00 lei

Aranjamentul Floral Fantasy conține: 1 hortensie, 1 chrysanthema, 10 lagurus, 3 mini-rosa, 3 garoafe, 1 germini, 4 lisianthus, 3 alstroemeria, 1 trandafir, eucalipt, funda roz, tilandsia, cutie Fleurange.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Aranjament Floral "Pinky"

331,00 lei

Aranjamentul Floral conține: eucalipt, 5 trandafiri, 3 cymbidium, 3 mini-cymbidium, 1 sweet williams, 1 freesia, 1 lisianthus, 2 alstroemeria, 2 mini-rosa, 5 lagurus, 5 lagurus, funda, cutie Fleurange.