Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet Hortensii si Mini-rose

448,00 lei
Nicio taxa

Buchetul cu Hortensii si Mini-rose contine: 6 hortensia, 5 mini-rosa, 2 pampas, 1 eucalipt, ambalaj, fundita

Cantitate

Creat cu o atentie deosebita pentru detalii, Buchetul cu Hortensii si Mini-rose de la Fleurange este o opera de arta florala. Combina frumusetea voluptoasa a hortensiilor cu delicatetea si gratiozitatea mini-roselor, creand un ansamblu perfect echilibrat. Acest buchet este ideal pentru a aduce o nota de rafinament si culoare in orice spatiu, fiind un cadou minunat pentru o varietate de ocazii.

Fiecare floare este atent selectata si aranjata pentru a asigura prospetimea si durabilitatea buchetului. Hortensiile, cu petalele lor mari si texturate, ofera un fundal bogat si luxuriant, in timp ce mini-rosele adauga un contrast delicat si o nota de rafinament. Combinatia de culori si texturi face din acest buchet o alegere eleganta si sofisticata, potrivita pentru evenimente speciale sau pentru a aduce bucurie in viata de zi cu zi.

La Fleurange, ne mandrim cu capacitatea noastra de a crea aranjamente florale care nu doar arata splendid, ci si transmit emotii si sentimente. Buchetul cu Hortensii si Mini-rose este o dovada a acestei abilitati, fiind pregatit cu grija pentru a oferi o experienta vizuala si olfactiva de neuitat. Livram acest buchet special in Baia Mare si imprejurimi, asigurandu-ne ca fiecare detaliu este perfect pentru momentul in care va fi oferit.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-02-040

Fisa tehnica

Flori
Hortensia
Mini-rosa
Culoare
Multicolor
Roz
Forma
Piramidala
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

Buchet "Aurora"

252,00 lei

Buchetul Aurora conține:  black cordyline, eucalipt, pampas, calocephalus, 1 anthurium, 1 hortensia, 3 garoafe, 1 trandafir, 2 mini-rose, 5 lagurus, panglica, ambalaj.

Buchet "Paris"

316,00 lei

Buchetul "Paris" conține:1 hortensie,3 bujori, 1 deplhinium, 3 matthiola, 6 muscari, 3 phlox, 3 veronica, 1 frunza palmier, 2 tije eucalipt, ambalaj crem si roz pal, fundita.

Buchet "Happy Day"

289,00 lei

Buchetul Happy Day conține: 3 dahlii, 3 panicum, 3 garoafe, 2 mini rosa, 1 eucalipt, 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 solidago, 1 astromeria, 1 quercus, 1 pistacia, ambalaj, fundita.

Buchet "Love Me"

275,00 lei

Buchetul Love Me conține: 1 calluna, 1 anthurium, 2 eryngium, 1 leucospermum, 3 trandafiri, 2 mini-rosa, 2 alstromeria, 2 eucalipt, 7 cordyline black, ambalaj, fundita.

4 alte produse in aceeasi categorie:

Buchet "Embrace"

283,00 lei

Buchetul Embrace conține: 1 pinus, 3 achillea, 5 trandafiri, 3 hypericum, 3 eryngium, 2 mini rosa, 7 black cordy, 2 lotus, 1 skimmia, ambalaj, fundita.

Buchet "Orange Autumn"

254,00 lei

Buchetul Orange Autumn conține: 1 eucalipt, 1 quercus ,3 germini, 3 mini rosa, 3 dahlia, 1 matricaria, 3 garoafe, 3 trandafiri, 1 cymbidium, ambalaj, fundita.