Comanada rapid prin WhatsApp

Buchet cu Trandafiri Rosii si Mini Rose Albe

345,00 lei
Nicio taxa

Buchetul cu Trandafiri Rosii si Mini Rose Albe conține: 9 trandafiri, 8 mini rosa, ambalaj.

Cantitate

Buchetul cu Trandafiri Roșii și Mini Roze Albe de la Fleurange.ro este o alegere elegantă și sofisticată, perfectă pentru a exprima sentimente profunde și sincere. Acest buchet rafinat combină frumusețea clasică a trandafirilor roșii cu delicatețea și puritatea mini rozelor albe, creând un echilibru vizual și emoțional remarcabil.

Trandafirii roșii, simbolul universal al iubirii pasionale și al dorinței, sunt juxtapuși cu mini rozele albe, care reprezintă inocența și puritatea, rezultând un buchet care vorbește despre o iubire profundă, respectuoasă și curată. Fiecare floare este atent selectată și aranjată pentru a asigura o prezentare impecabilă și un impact maxim.

Ideal pentru a oferi cadou în ocazii speciale, cum ar fi aniversări, zile de naștere, sau ca un gest elegant de apreciere, Buchetul cu Trandafiri Roșii și Mini Roze Albe este modul perfect de a-ți exprima sentimentele fără cuvinte. Este, de asemenea, un element decorativ superb, adăugând un strop de culoare și sofisticare în orice încăpere.

Prezentat într-un ambalaj de calitate și cu o atenție deosebită la detalii, acest buchet este gata să impresioneze și să aducă bucurie. Fleurange.ro se asigură că fiecare buchet este proaspăt și de cea mai bună calitate, garantând o durată de viață extinsă și o experiență de neuitat.

Comandă Buchetul cu Trandafiri Roșii și Mini Roze Albe de pe Fleurange.ro și lasă ca frumusețea și eleganța sa să vorbească în numele tău. Este o alegere excelentă pentru a adăuga un strop de magie și rafinament în viața ta sau a cuiva drag.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

  

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-02-01-037

Fisa tehnica

Flori
Mini-rosa
Trandafiri
Număr flori
17
Culoare
Alb
Rosu

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: