Cutie cu Trandafiri Roșu și Galben
search
  • Cutie cu Trandafiri Roșu și Galben

Cutie cu Trandafiri Roșu si Galben

441,00 lei
Nicio taxa

Cutia conține: 21 trandafiri, eucalipt, cutie inima Fleurange.

Mesaj personalizat

Opțional, poți adăuga un mesaj personalizat pe care îl vom atașa buchetului de flori.
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Trimiteți anonim?
Cantitate

 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
In aceasta limba
 

Felicitare Gratuită

 

Livrare Gratuită în Baia Mare

 

Flori proaspete

 

Garanția Calității

Adaugă un strop de culoare și vitalitate cu 'Cutia cu Trandafiri Roșu și Galben' de la Fleurange. Acest aranjament exuberant combină trandafirii roșii, simbol al pasiunii, cu cei galbeni, care reprezintă bucuria și prietenia, creând un efect vizual vibrant și plin de energie. Fiecare trandafir este selectat cu atenție pentru a asigura prospețimea și frumusețea maximă. Este cadoul perfect pentru a aduce zâmbete și a lumina orice ocazie, fie că este vorba de o aniversare, o felicitare sau pur și simplu un gest de apreciere. Livrat cu atenție în Baia Mare, acest buchet este o alegere excelentă pentru cei care doresc să transmită un mesaj puternic și plin de culoare.

Cutia conține: 21 trandafiri, eucalipt, cutie inima Fleurange.

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

Mod de îngrijire:

  1. Așezați cutia într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.

  2. Nu manipulați trandafirii prea mult. Încercați să evitați atingerea lor și să nu îi mișcați prea mult.

  3. Dacă observați că trandafirii sunt încep să se usuce, puteți încerca să îi hidratați ușor pulverizând puțină apă pe frunze și petale. Dar acest lucru trebuie făcut cu grijă și doar dacă este necesar.

  4. În cele din urmă, dacă doriți să păstrați trandafirii pentru o perioadă mai lungă de timp, puteți încerca să îi depozitați într-un mediu rece și uscat, cum ar fi frigiderul, peste noapte. Acest lucru poate ajuta la prelungirea duratei de viață a trandafirilor.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-004

Fisa tehnica

Flori
Trandafiri
Număr flori
21
Culoare
Galben
Rosu
Forma
Inima
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

 Evaluari

Fii primul care scrie o recenzie !