Comanada rapid prin WhatsApp
  • Nou
    Aranjament Floral 40 Trandafiri - Roz si Alb | Fleurange.ro
    Aranjament Floral 40 Trandafiri - Roz si Alb | Fleurange.ro

Aranjament cu 40 Trandafiri Roz si Albi

656,00 lei
Nicio taxa

Aranjamentul cu 40 Trandafiri Roz si Albi contine: 40 trandafiri, panglica, cutie Fleurange.

Cantitate

Acest aranjament cu 40 de trandafiri roz și albi este simbolul purității și eleganței. Fiecare trandafir este atent selecționat pentru a asigura proaspătățea și frumusețea maximă. Combinația de culori creează un contrast vizual impresionant, perfect pentru a exprima emoții profunde și sincere.

Creat de florarii noștri experimentați, acest buchet reflectă pasiunea și atenția la detalii. Este ideal pentru aniversări, nunți sau chiar pentru a aduce un zâmbet unei persoane speciale. Fiecare floare spune o poveste, transformând acest aranjament într-un cadou cu adevărat unic și memorabil.

Cu livrare rapidă în Baia Mare, garantăm sosirea buchetului în condiții perfecte. Fleurange.ro se angajează să ofere cele mai proaspete și frumoase flori. Comandați acum și faceți pe cineva fericit cu acest superb aranjament de trandafiri roz și albi!

Explorati floraria noastra online din Baia Mare si trimiteti buchete minunate cu serviciul nostru rapid de livrare flori in 2-4 ore. Fie ca este pentru a spune 'Te iubesc' sau pentru a aduce un zambet, florile noastre vorbesc in locul tau. Comanda acum!

În unele cazuri, florile pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în aproximativ 24 de ore, dacă în încăpere sunt aproximativ 25 de grade Celsius. Astfel, ne vom bucura mult mai mult de prospețimea lui.

 

* produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

** in anumite situatii, in functie de disponibilitate, gradul de inflorire,  nuantele florilor, tipul florilor, cutiile, cosurile, ambalajele, sau alte materiale componente  din buchetele si aranjamentele florale livrate pot diferi fata de cele prezentate. Ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare.

FLE-03-01-013

Fisa tehnica

Flori
Gypsophila
Trandafiri
Număr flori
15
Culoare
Negru
Rosu
Forma
Rotunda
Perisabilitate
Produs perisabil

Alți clienți au mai cumpărat si:

4 alte produse in aceeasi categorie: